Fatih Portakal'dan tv100'e özel açıklamalar! "Arkadaşım 'gidersen babam mezarında ters döner' dedi"

Türkiye Yüzyılı tanıtım toplantısına katılan Fatih Portakal tv100 canlı yayınına değerlendirmelerde bulundu. Mahalle baskısının her yerde fazla olduğunu belirten Portakal, "Ülkenin getirildiği durum bu. Ya arkadaşım bana Brezilya’dan mesaj atıyor. 'Ben babamı 7 sene önce kaybettim, gidersen mezarında ters döner' dedi." ifadelerini kullandı.

Ankara Spor Salonu'nda gerçekleşen Türkiye Yüzyılı tanıtım toplantısına katılan Fatih Portakal tv100 canlı yayınına özel açıklamalarda bulundu.

Toplantıya katılmasıyla ilgili ilginç tepkileri açıklayan Portakal, "Mahalle baskısı o kadar fazla ki her yerde. Ülkenin getirildiği durum bu. Arkadaşım bana Brezilya’dan mesaj atıyor Gürkan, ne diyor biliyor musun? “Ben babamı 7 sene önce kaybettim, gidersen mezarında ters döner” dedi." ifadelerini kullandı.

Çağrılmayan partilerle ilgili de konuşan Fatih Portakal, şu ifadeleri kullandı:

"O kadar mı önemli ya bu koltuğa sahip çıkabilmek? Çağırmamaları çok kötü bir şey. Hem burada demokrasiden bahsedeceksiniz hem yasaklı partiler olacak. Acı bir şey."

"Ferdi çalışıyorum"

Şu an ne iş yaptığıyla ilgili de konuşan Fatih Portakal, "Kurumsal bir şirkette çalışsaydım belki de ben buraya gelemeyecektim. Ben şu anda ferdi çalışıyorum kararı kendim verdim ve geldim." dedi.