Fatih Terim: "40 yılım daha olsa yine seninle..."

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Fatih Terim, eşi Fulya Terim'le 40. yıllarını kutladı. Fatih Terim sosyal medya hesabından eşine sevgi dolu sözler yazdı.

Fatih Terim: "40 yılım daha olsa yine seninle..."

Sosyal medya hesabında aktif olmayan Fatih Terim, evliliklerinin 40. yılına özel paylaşım yaptı. Fulya Terim ve Fatih Terim'in evliliklerinden iki kız çocuğu dünyaya gelmişti. Ünlü teknik direktör Terim, eşi Fulya Terim'e övgü ve aşk dolu sözler yazdı.

"40 yılımız daha olsa yine seninle..."

Terim 40 yıl önceki gelinlik ve damatlıklı fotoğraflarını paylaşıp bir de 40 yıl sonra şimdiki hallerini paylaştı. Terim paylaştığı fotoğrafa şu notu ekledi: 

"40 yıl önce, 40 yıl sonra…

Bazen şekerli bazen sade; yeri geldi sıcak yeri geldi soğumuş; zaman zaman uzakta, çoğu zaman yanı başında ama her zaman hayırlı ve hatırlı kahvemizi 40 yıldır paylaşıyoruz. Beni 40 yılda daha iyi bir insan, baba, dede ve en önemlisi seven ve bağlı bir erkek yaptığın, içtiğimiz her kahveyi daha anlamlı kıldığın için teşekkür ederim. Bir 40 yılımız daha olsa veya yine hayata gelsem acısıyla, tatlısıyla yine kahvemi seninle paylaşmak isterim. 40. Evlilik yıl dönümümüz kutlu olsun."

Fatih Terim: "40 yılım daha olsa yine seninle..." - Resim : 2