Fatih Terim'e teklif üstüne teklif yağıyor!

Fatih Terim, Beyoğlu'nda bulunan İtalyan Konsolosluğu'nda (Venedik Sarayı) bir davete katılarak konuşma yaptı. Aynı toplantıda yer alan TRT Spor spikeri Veli Yiğit, Fatih Terim'le bir araya geldiğini ve deneyimli teknik direktöre birçok teklif geldiğini söyledi.

Fatih Terim'e teklif üstüne teklif yağıyor!

Fatih Terim, Beyoğlu'ndaki İtalyan Konsolosluğu'nda (Venedik Sarayı) bir davete katılarak konuşma yaptı. 

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andreas Pirlo'nun da katıldığı gecede İtalya'da yaşadığı dönemdeki anılarını paylaşan Terim, futbol ile ilgili fikirlerini de anlattı.

Fatih Terim'e teklif üstüne teklif yağıyor! - Resim : 1Toplantıda kariyeri hakkında da konuşan Terim, kitap yazdığını da dile getirdi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan TRT Spor spikeri Veli Yiğit "Fatih Terim kitap yazıyor. Belgeselde olmayan birçok şey kitapta olacak. Ayrıca müze açılışı olacak. Fatih Terim'in kazandığı kupalar ve birçok şey, üst düzey müze olacak." dedi.

Fatih Terim'e teklif üstüne teklif yağıyor! - Resim : 2"Fatih Terim'e teklifler var"

Toplantıda keyifli bir konuşmanın gerçekleştiğini dile getiren Yiğit, Terim için gelen tekliflerin olduğunu belirtti:

"Fatih Terim çok şey anlattı. Birebir çok uzun konuştuk. Keyfi çok yerinde. İnanılmaz iyi gördüm. Hem fiziksel, hem mental. Hoca da "aslan gibiyim" dedi. İzlenimlerimi paylaşayım. Fatih Terim en az 5-6 yıl daha teknik direktörlük yapar. Teklifler de var."