Fatih Terim sahne alıyor! Panathinaikos ile yarın ilk maçına çıkacak

Yunanistan Ligi ekiplerinden Panathinaikos'un teknik direktörü Fatih Terim yeni takımıyla ilk maçına yarın PAS Giannina karşısında çıkacak.

Fatih Terim sahne alıyor! Panathinaikos ile yarın ilk maçına çıkacak

Geçtiğimiz günlerde Yunan ekibi Panathinaikos ile 1.5 yıllık sözleşme imzalayan teknik direktör Fatih Terim yeni takımıyla ilk maçına çıkmaya hazırlanıyor.

TERİM İLK MAÇINA YARIN ÇIKACAK

Terim’in ekibi Panathinaikos, yarın TSİ ile 22.00’da başlayacak müsabakada lig sonuncusu PAS Giannina ile Apostolos Nikolaidis Stadı'nda karşı karşıya gelecek.

Bu sezon 15 haftası geride kalan ligde 34 puan toplayan Atina temsilcisi, lider PAOK'un ardından 2. sırada bulunuyor. PAS Giannina ise 9 puanla son sırada yer alıyor.

Fatih Terim sahne alıyor! Panathinaikos ile yarın ilk maçına çıkacak - Resim : 1

PANA’DA SON DURUM

Yeşil-beyazlı ekipte tedavileri tamamlanan Filip Djuricic ve Adam Cerin, son antrenmanda takımla birlikte çalışırken, Arjantinli kanat oyuncusu Sebastian Palacios ile Hollandalı stoper Bart Schenkefeld ise sakatlanarak dünkü çalışmayı yarıda bıraktı.

Fatih Terim sahne alıyor! Panathinaikos ile yarın ilk maçına çıkacak - Resim : 2

Kulüpten yapılan açıklamada, ayağını burkan Palacios'un yaklaşık üç hafta sahalardan uzak kalacağı, ayak bileğinden sakatlanan Schenkefeld'in ise yarınki maçta forma giyemeyeceği kaydedildi.