Fatih Terim sessizliğini bozdu! Net konuştu

Galatasaray'ın efsane ismi Fatih Terim, 2022 Dünya Kupası hakkında açıklamalarda bulundu. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Terim, uzun süreli sessizliğini bu paylaşımla bozmuş oldu.

Fatih Terim sessizliğini bozdu! Net konuştu

Efsane teknik direktör Fatih Terim, Katar’da düzenlenen 2022 Dünya Kupası’nı yerinde takip etti. Terim, çok sayıda maçı stadyumda izleyerek futbol tarihinde önemli isimlerle de bir araya geldi.

Fatih Terim, Katar Dünya Kupası hakkında görüşlerini, sosyal medya hesabından paylaştı.

Fatih Terim sessizliğini bozdu! Net konuştu - Resim : 1

Katar’ın sanıldığından aksine beklentinin üzerinde bir iş ve disiplinli organizasyona imza attığını belirten Fatih Terim, “86'da Meksika'da başladı Dünya Kupası maceram… O günden beri katıldığım her turnuvada, sadece futbolu değil; insanı, ülkeyi, kültürü ve organizasyonu izledim. Anladım ki önyargılarımızdan, ezberlerimizden daha önemlisi, değişimin kendisi ve neredeyse kusursuzca yapılabilen organizasyonmuş. Yoğun liglerin ve kupa finallerinin ardından 40 derece sıcaklıklar yerine Kasım-Aralık'ta da Dünya Kupası olurmuş. Katar sanıldığının aksine beklentinin üzerinde bir işe ve disiplinli bir organizasyona imza atabilirmiş” dedi.

Fatih Terim sessizliğini bozdu! Net konuştu - Resim : 2

Terim, sözlerinin devamında ise şu ifadelere yer verdi:

“Futbol, sadece belli ülkelerin ve coğrafyaların değil, dünyanın sporuymuş. Favori takımlar değil, sürpriz ülkeler de buradayız mesajı verebilirmiş. En önemlisi bir Dünya Kupası'nı daha geride bırakırken; oynaması, yönetmesi, izlemesi, tanıklık etmesi en keyifli anların hepsinde futbol varmış.”

Fatih Terim sessizliğini bozdu! Net konuştu - Resim : 3