Fatih Terim’in hesabından Ali Koç paylaşımı yapılmıştı! O paylaşımın altındaki gerçek ortaya çıktı

Galatasaray’ın eski teknik direktörü Fatih Terim, sosyal medya hesabı çalındı. Yapılan paylaşımda, Terim’in Ali Koç ile olan fotoğrafına yer verilerek, "Arkadaşlar biz adı geçen kişilerle rakip bile değiliz" ifadesine yer verildi. Kısa sürede gündem olan paylaşım sonrası açıklama yapan Terim, “Bugün sosyal medya hesabıma yapılan müdahale sonrası, hesabımdan kontrol dışı bir paylaşımda bulunulmuştur” dedi.

Galatasaray’ın Fenerbahçe ile oynadığı ve 3-0 kazandığı mücadeleyi tribünden takip eden Fatih Terim, daha sonra sessiz sedasız şekilde stadyumdan ayrılmıştı.

Bugün Terim’in sosyal medya hesabından Ali Koç ile olan görüntüsüne yer verilerek, "Arkadaşlar biz adı geçen kişilerle rakip bile değiliz" ifadeleri kullanıldı.

HESAP ÇALINDI

Söz konusu paylaşım sosyal medyada çok konuşulurken bu konuda açıklama yapan Fatih Terim, hesabının çalındığını açıkladı.

Terim sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullanıldı:

 “Bugün sosyal medya hesabıma yapılan müdahale sonrası, hesabımdan kontrol dışı bir paylaşımda bulunulmuştur. Kısa sürede fark edilen bu paylaşım kaldırıldıktan sonra hesabım yeniden kontrol altına alınmıştır. Söz konusu paylaşıma itibar edilmemesini rica ederim.”