Fatih Terim'in kızı Buse Terim'i sinirlendiren yorum! Yanıtı sert oldu

Fatih Terim'in sosyal medya fenomeni kızı Buse Terim, son paylaşımında bir takipçisinin yaptığı yoruma sinirlendi. Takipçisinin "Çok tekrara düşüyorsunuz" yorumuna kızan Terim, "Neden? Instagram’da tekrara düşülmez diye bir kural mı var?" yanıtını verdi.

Fatih Terim'in kızı Buse Terim'i sinirlendiren yorum! Yanıtı sert oldu

Fatih Terim'in kızı Buse Terim, sosyal medyayı sık kullanan ünlüler arasında yer alıyor. Sosyal medya fenomeni olan Buse Terim'in son paylaşımı olay oldu. Bir kullanıcının yaptığı yoruma ise Terim, sert tepki gösterdi.

Buse Terim "Tam 20 yıl sonra yeniden tenise döndüm. Çocukken neredeyse her gün antreman yapıp profesyonel tenis oynardım. Sonra hayatıma kayak girince ve sakatlanınca her ikisini de bırakmak zorunda kalmıştım. Spor anne ve babamın da teşviğiyle çocukluğumdan beri hep hayatımın merkezinde oldu" notuyla paylaşım yaptı.

Fatih Terim'in kızı Buse Terim'i sinirlendiren yorum! Yanıtı sert oldu - Resim : 1

Bir takipçi ise Terim'e tekrara düştüğünü söyleyince fenomen sinirlendi. Terim bu yoruma "Neden? Instagram’da tekrara düşülmez diye bir kural mı var?" diyerek sert çıktı.

Bununla da kalmayan Buse Terim "Eleştirebilirsiniz tabii ki, size kimse eleştiremezsiniz demedi. Ama söylediğim bir cümleyi tekrar söylediğim için “çok tekrara düşüyorsunuz” yazmak bana biraz garip geldi. Bence bu bir eleştiri değil" diyerek kendini savundu.