Fatih'te iş hanında çıkan yangın herkesi korkuttu

İstanbul Fatih'te 6 katlı bir handa çıkan yangın yürekleri ağza getirdi. Tahtakale'de henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın çevredeki vatandaşların durumu itfaiye ekiplerine haber verilmesi ile kısa sürede söndürüldü.

Fatih'te iş hanında çıkan yangın herkesi korkuttu

İstanbul Fatih'te yer alan bir handa çıkan yangın paniğe neden oldu. Tahtakale'de yer alan 6 katlı bir iş hanında çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kontrol altına alındı.

Yangın, saat 10.20’de Fatih Tahtakale Mahallesi Yavaşça Şahin Sokak üzerinde bulunan 6 katlı bir handa çıktı. Edinilen bilgiye göre, toka imalatı yapılan 6 katlı bir hanın giriş katında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.Yangının çıktığını gören esnaf durumu itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, alevlere müdahale etti.

Yangının ilk çıktığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Yangından dolayı giriş kattaki iş yerinde hasar oluştu. Yangının çıkış sebebi araştırılıyor.

YANGIN KISA SÜREDE BÜYÜDÜ

Yangının çıktığını gören Behçet Koçoğlu, “Buradaki arkadaşlar yangın çıktığını söyledi. Yangının elektriksel bir sebebiyetten dolayı çıktığını duydum. Bir anda her yeri duman kapladı. İtfaiye çok hızlı bir şekilde müdahale etti. Şu an durum bu” dedi.

 

Fatih'te iş hanında çıkan yangın herkesi korkuttu - Resim : 1