Fatih'te üç katlı bir bina alevlere teslim oldu! Kısa sürede büyüyen yangın çevreye sıçradı

Fatih'te 3 katlı bir binada çıkan yangın kısa sürede büyüyerek hemen bitişindeki 4 katlı binaya sıçradı. İhbar üzerine bölgeye gelen itfaiye ekipleri yangına farklı noktalardan müdahale etti.

Fatih'te üç katlı bir bina alevlere teslim oldu! Kısa sürede büyüyen yangın çevreye sıçradı

Fatih'te 3 katlı bir binada çıkan yangın korku ve paniğe neden oldu. Kısa sürede büyüyen yangın binanın hemen bitişindeki 4 katlı binaya kadar sıçradı. Alevlerin her yanı kapladığı yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kontrol altına alındı.

YANGINDAN ETKİLENEN BİR KİŞİ HASTANEYE KALDIRILDI

Yangın saat 01.00 sıralarında Balat Mahallesi Hızır Çavuş Köprübaşı Sokak'ta bulunan 3 katlı binada çıktı. Edinilen bilgiye göre, henüz belirlenemeyen nedenle binanın birinci katından yükselen alevler kısa sürede tüm binayı sardı. Mahalle sakinleri durumu itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Bu sırada binadan yükselen alevler, bitişikte bulunan 4 katlı binaya da sıçradı. Kısa sürede olay yerine gelen çok sayıda itfaiye ekibi, yangına farklı noktalardan müdahale etti.

Polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri de hazır bekledi. İtfaiye ekiplerinin çalışması sonucu yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangın sonrası dumandan etkilenen bir kişi kontrol amaçlı hastaneye kaldırılırken, yangın çıkan bina ile alevlerin sıçradığı binada hasar meydana geldi. 

 

Fatih'te üç katlı bir bina alevlere teslim oldu! Kısa sürede büyüyen yangın çevreye sıçradı - Resim : 1

YANGININ ÇIKIŞ NEDENİ ARAŞTIRILIYOR

Yangın çıkan binadan yükselen alevler vatandaşların çektiği cep telefonu görüntülerine yansıdı. Görüntüler de binada alevlerin yükseldiği görülürken, itfaiye ekiplerinin de yangına müdahale ettiği anlar yer aldı.

İtfaiye ekipleri yangının çıkış sebebini araştırırken, polis ekipleri de olayla ilgili inceleme başlattı.

 

Fatih'te üç katlı bir bina alevlere teslim oldu! Kısa sürede büyüyen yangın çevreye sıçradı - Resim : 2