Boğarak öldürdüğü Fatma Mavi'nin cesedini yaktı

Bahçelievler'de geçtiğimiz günlerde bir evde meydana gelen patlamada Fatma Mavi'nin hayatını kaybettiği belirtilmişti. Olayı soruşturan emniyet güçleri, Fatma Mavi'nin Ergin A. tarafından boğularak öldürüldükten sonra cesedinin yakıldığını ortaya çıkardı. Ergin A.'nın ifadesi kan dondurdu.

Boğarak öldürdüğü Fatma Mavi'nin cesedini yaktı

Son yıllarda yaşanan kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi. Bu kez adres İstanbul, Bahçelievler. Üstelik cinayetin sebebi de kıskançlık. İstanbul'da işlenen cinayette katil zanlının ifadeleri de kan donduracak cinsten. Vahşi cinayete kurban giden 31 yaşındaki Fatma Mavi, önce boğularak öldürüldü, ardından da cesedi yakıldı.

Katil zanlısı Ergin A., "Fatma'yla aramızda kıskançlık tartışması çıktı. Kendimi tutamadım. O an cinnet getirdim ve Fatma'yı ellerimle boğdum. Benzini dökerek evi ateşe verdim, Fatma'yı da yaktım" sözleriyle polisleri bile şoke etti.

Patlamada öldüğü sanıldı

Bahçelievler Şirinevler Mahallesi Mahmutbey Caddesi 4'üncü Sokakta geçtiğimiz günlerde 5 katlı bir apartmanın ikinci katında patlama meydana gelmişti. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri de evde 31 yaşındaki Fatma Mavi'nin cesediyle karşılaşmıştı. Genç kadın Fatma Mavi'nin  'gaz sızıntısı' sebebiyle hayatını kaybettiği söylenmişti. Ancak Fatma Mavi'nin ölümünde korkunç gerçek daha sonra ortaya çıktı.

Boğarak öldürdüğü Fatma Mavi'nin cesedini yaktı - Resim : 1

Mavi'nin öldüğü patlamayla ilgili çalışmalarını sürdüren ekipler, Fatma Mavi'nin en son Ergin A., ile sık sık görüştüğünü tespit etti. Bunun üzerine ekipler, Ergin A'yı gözaltına aldı.

İfadesi kan dondurdu!

Ergin A., olayı gecesini şöyle anlattı:

Gece Fatma ve yanında bulunan 2 kadınla buluşup Taksim'e gittik. Sabah 07.00 sıralarında olayın yaşandığı eve geldik. Başka bir kadın yüzünden bu sırada Fatma'yla aramızda kıskançlık tartışması çıktı. Kendimi tutamadım. O an cinnet getirdim ve Fatma'yı ellerimle boğdum.

Boğarak öldürdüğü Fatma Mavi'nin cesedini yaktı - Resim : 3"Benzini dökerek evi ateşe verdim, Fatma'yı da yaktım" 

Sonra Ali İlkay S., adlı arkadaşımı çağırdım. Benzin istasyonuna gittik. Ona para vererek benzin aldırdım. Sonra eve geldim. Ali çıkmadı yukarı. Ben daha sonra benzini dökerek evi ateşe verdim. Fatma'yı da yaktım.

Ergin A'nın ifadesinin ardından Bahçelievler Asayiş Büro Amirliği ekipleri Ali İlkay S'yi de gözaltına aldı.