Otomatik ödeme talimatı verenleri ilgilendiriyor! Resmen başladı, müjde geldi bedava internet...

Bir çok kişi faturalarını otomatik ödeme talimatıyla ödüyor ancak bu ayrıntıyı bilmiyor... Faturasını bankalara otomatik ödeme talimatı verenlere müjde! Bugün resmen başladı. Hemen başvuran anında bedava internet hediye kazanacak... 31 Aralık'a kadar sürecek... Başvuran herkes faydalanabilecek...

Otomatik ödeme talimatı verenleri ilgilendiriyor! Resmen başladı, müjde geldi bedava internet...

Teknoloji çağında artık bir çok ödemeleri dijital bankacılık üzerinden yapılıyor. Bankalar müşterilene hem hız anlamında hem de kuyrukta beklemeden bir çok işlem için imkan sunuyor. İnternet bankacılığı kullananlar cep telefonundan ya da bilgisayardan tek tuşla havale, fatura ödemesi, vergi ödemesi, hatta yatırım bile yapıyor.

Bankaların ödeme imkanlarından hayatı kolaylaştıranlardan birisi de otomatik ödeme talimatı. Elektirk, su, cep telefonu, internet gibi bir çok fatura bankalara verilen tek bir talimatla kuyruğa girmeden, fatura ödeme merkezine gitmeden ödenebiliyor. 

Faturasına bankaya otomatik ödeme talimatı verenleri ilgilendiren çok önemli bir kapmpanya başladı. Hemen başvuran bedava internet hakkı kazanıyor. 

Ziraat Bankası faturasına otomatik ödeme talimatı verenleri ilgilendiren önemli bir duyuru yaptı. Duyuruda otomatik ödeme talimatı veren vatandaşlara bazı bilgiler verildi. Duyuruda Türk Telekom’da otomatik ödeme talimatı veren mobil bireysel faturalı müşteriler, tek seferlik aylık 2 GB hediye internet kazanma imkanı sunulacağı ifade edildi.

31 Aralık'a kadar devam ediyor 

Ziraat Bankası tarafından yapılan duyurunun devamında kampanyanın 31 Aralık’a kadar devam edeceği kampanyadan otomatik ödeme talimatı veren tüm müşterilerin faydalanabileceği açıklandı. 

Kampanyadan faydalanmak için Ziraat Mobil, İnternet Bankacılığı, ATM ve Telefon Bankacılığı kanallarından faturaya otomatik talimat verilmesi yeterli olacağı duyuruldu. 

Ziraat Bankası tarafından yapılan duyuruda “Ziraat Bankası aracılığı ile otomatik fatura ödeme talimatı veren TT mobil bireysel faturalı müşteriler, tek seferlik aylık 2 GB hediye internet kazanıyor. Siz de hemen otomatik fatura ödeme talimatı verin, bir ay boyunca geçerli 2 GB hediye internet kazanın.” ifadelerine yer verildi.

Kampanya koşulları 

Bedava internet kazanmak için kampanya koşulları ise Zirat Bankası tarafından şöyle paylaşıldı:

-Kampanya 31.12.2022 tarihine kadar geçerli olacaktır.

-Kampanyadan faydalanmak için Ziraat Mobil, İnternet Bankacılığı, ATM ve Telefon Bankacılığı kanallarından faturaya otomatik talimat verilmesi yeterli olacaktır.