Fazla kilolardan kurtulmanın yolu bu kürü tüketmekten geçiyor!

Bu suyu her sabah rutin halinde tüketirseniz 1 haftada kilo vermek mümkün… Önerilen kür Vücuttaki yağlı hücreleri parçalayarak metabolizmayı harekete geçiriyor. Peki hem vücudun sağlık direncini arttıran hem de kilo verdiren kür nasıl yapılır?

Fazla kilolardan kurtulmanın yolu bu kürü tüketmekten geçiyor!

Uzmanlar tarafından metabolizmayı harekete geçirip, kilo verdiren kür önerildi. En faydalı zamanının sabah aç karnına olduğunu vurgulandı. Sabah içeceğiniz bu su kürünün yapımı da uygulaması da oldukça basit. Yağ hücrelerini parçalayan ve kilo kaybını sağlayan su vücutta biriken yağlı hücrelerin bölgesel kiloya neden olmasını da engellediği belirtildi.

Fazla kilolardan kurtulmanın yolu bu kürü tüketmekten geçiyor! - Resim : 1
 Sabahları tüketeceğiniz bu kür nasıl hazırlanıyor?

Sabahları aç karnına ağzınıza herhangi bir şey almadan bir su bardağının yarısına kadar sade soda doldurun. Sade soda koyduğunuz bardağın üzerine ılık su ekleyip 3 damla limon sıkıp tüketebilirsiniz. Uzmanların önerisiyle Kürü içtikten yarım saat sonra 2 adet kayısı ve üzerine bir tatlı kaşığı zeytinyağı tüketin. Hazırladığınız bu kürü her sabah düzenli kullandığınız takdirde metabolizmayı hızlandırarak kilo vermenizi sağlayacak.

Fazla kilolu ya da hormonal sıkıntıya sahip olanlar gün içerisinde bir bardak daha bu kürden tüketebilir. Aşırı terleme ile gözenekleri açarak yağları da vücuttan atar. Diğer yandan 1 hafta düzenli uyguladığında  idrar yanması yaşanabilir bu da vücuttaki yağın ve ürik asidin atıldığı anlamına gelir.