Feci kazaya neden olup kaçan sürücü, kazayı üstlenmesi için kardeşini gönderdi!

İstanbul Kadıköy D-100 Karayolunda makas atarak ilerlerken direksiyon hakimiyeti kaybetmesi sonucu, önce bir ağaca çarptı, sonra takla attı sonra da bir motosiklete çarptı. Motosiklet sürücüsünün ağır yaralandığı kazada, kazaya neden olan sürücü olay yerinden kaçtı. Sonra kazayı üstlenmesi için kardeşini gönderdi. Kardeşi Yasin Doğan ise, "Kardeşim beni kandırdı, küçük bir kaza yaptım dedi ama bana yalan söyledi" dedi.

Feci kazaya neden olup kaçan sürücü, kazayı üstlenmesi için kardeşini gönderdi!

Kadıköy D-100 Karayolunda trafikte seyir halindeyken makas atarak ilerleyen bir araç önce bir araca çarptı, ardından da takla atarak bir motosikletin üzerine düştü. Kaza da motosiklet sürücüsü ağır şekilde yaralandı.

Olay, saat 01.00 sıralarında İstanbul Kadıköy ilçesi D-100 Karayolu Pendik istikametinde meydana geldi. İddiaya göre ismi öğrenilemeyen 34 DLH 611 plakalı araç sürücüsü trafikte makas atarak ilerlerken önce sağ şeritte seyir halindeki 34 FRV 124 plakalı araca araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle takla atan araç yine önünde seyir halindeki Hilmi Amoca'nın kullandığı 34 EDZ 672 plakalı motosikletin üzerine düştü. Takla atmaya devam eden 34 DLH 611 plakalı araç yaklaşık 20 metre sürüklenerek durabildi. Kaza da motosiklet sürücüsü ağır şekilde yaralanırken takla atan aracın sürücüsü olay yerinden kaçtı. Çevredeki diğer sürücüler tarafından sağlık ekiplerine haber verildi. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine itfaiye ekipleri, polis ekipleri ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır şekilde yaralanan motosiklet sürücüsüne kalp masajı yapılarak Fatih Sultan Mehmet Eğitim Ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırırken, polis ekipleri de olayla ilgili inceleme başlattı.

Feci kazaya neden olup kaçan sürücü, kazayı üstlenmesi için kardeşini gönderdi! - Resim : 1

''KARDEŞİM BENİ KANDIRDI''

Kazayı sebep olan ve olay yerinden kaçan 34 DLH 611 plakalı araç sürücü kazayı üstlenmesi için kardeşini olay yerine gönderdi. Polis ekiplerine kazayı kendisinin yaptığını söyledi. Polis ekipleri yaptığı çalışmayla görgü tanıklarıyla kardeşi olduğunu iddia eden Yasin Doğan'ı yüzleştirdi. Görgü tanıklarının kazaya sebep olan sürücünün bu olmadığını söylemesi üzerine polis ekipleri olay yerinde Yasin Doğan'ı kelepçeleyerek gözaltına aldı. Polis aracına bindirilirken 'neden yalan söylediniz' sorulanlarına cevap veren Yasin Doğan, "Kardeşim beni kandırdı, küçük bir kaza yaptım dedi ama bana yalan söyledi" dedi.