FED faiz kararı ne olur? Gözler FED toplantısında

İç ve dış piyasada gözler ABD Merkez Bankası'nın (Fed) faiz kararı ve Fed Başkanı Jerome Powell'ın açıklamalarında. Peki, FED toplantısı ne zaman, saat kaçta? FED faiz kararı ne olur? İşte detaylar...

FED faiz kararı ne olur? Gözler FED toplantısında

Koronavirüs salgınına ilişkin gelişmeler gündemin odağındaki yerini korurken piyasaların gözü bu akşam gerçekleştirilecek Fed toplantısına çevrildi. Peki, faiz kararının da açıklanacağı FED toplantısı ne zaman? Fed faiz kararı ne olur? İşte toplantıya dair detaylar..

28 Nisan 2021 tarihine gelinmesiyle birlikte FED toplantısı ne zaman yapılacak, saat kaçta, tarih belli oldu mu soruları sorgulanmaya başladı. Piyasalar gözünü bugün açıklanması beklenen FED faiz kararı toplantısına çevirdi. FED toplantısının ardından FED başkanı Jerome Powell tarafından bir açıklama yapılması bekleniyor.

FED toplantısı ne zaman, saat kaçta?

FED toplantısı ne zaman sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. FED toplantısı 28 Nisan Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

Analistler, emtia fiyatlarının seyri ve açıklanan şirket finansal sonuçlarının da yatırımcı kararları üzerinde belirleyici olacağını söyledi. FED toplantısı faiz kararının saat 21.00-21.30 arasında açıklama yapılması bekleniyor.

FED faiz kararı ne olur?

Fed Başkanı Jerome Powell, Çarşamba(bugün) günü toplantı sonrasında gerçekleştireceği bir konuşmada ABD’deki faiz oranlarına ilişkin en son değerlendirmesini paylaşacak.

Powell ve merkez bankası üyeleri, yatırımcılara enflasyon ve faiz beklentilerine ilişkin bankanın dilinde bir değişiklik olmayacağını söyledi.