Fenerbahçe acilen ya o futbolcu ile 10 yıllık sözleşme imzalamalı. "Yoksa İsmail Kartal'ı gönderin"

UEFA Konferans Ligi'nde Olimpiakos'a penaltı atışları sonucunda elenen Fenerbahçe'de herkes aynı konu hakkında eleştiride bulundu. Spor yorumcuları ve taraftarlar tarafından İsmail Kartal'ın oyuncu değişikliği tercihi eleştirildi. Kartal'ın oyundan çıkardığı bir oyuncu ile kenarda tartıştığı görüldü. Herkes "İsmail Kartal'ı görevden alın" çağrısı yaptı.

Fenerbahçe acilen ya o futbolcu ile 10 yıllık sözleşme imzalamalı. "Yoksa İsmail Kartal'ı gönderin"

Tarihinin en iyi kadrolarından birini kuran Fenerbahçe, sezona 4 kupa hedefi ile başlamasının ardından sadece 4 kulvardan 1'nde, onda da ezeli rakibi Galatasaray'ın 2 puan gerisinde kaldı. 

Sarı lacivertli takımda Süper Lig'in kaybedilmesi durumunda İsmail Kartal'ın gönderilmesine artık kesin gözüyle bakılıyor. 

Dünkü UEFA Konferans Ligi çeyrek final maçında Olimpiakos'a penaltı atışları sonucunda elenen Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın oyuncu değişikliği tercihi eleştiri konusu oldu.

Kartal'ın oyundan çıkardığı Fred ile kenarda tartıştığı görüldü. Ancak taraftarlar maç sonunda suçu İsmail Kartal'da buldu. Herkes "İsmail Kartal'ı görevden alın" çağrısı yaptı. Ayrıca taraftarlar, Fred ile acilen 10 yıllık sözleşme imzalanması gerektiği yorumlarında bulundu. 

Fenerbahçe acilen ya o futbolcu ile 10 yıllık sözleşme imzalamalı. "Yoksa İsmail Kartal'ı gönderin" - Resim : 1

ÇIKINCA TAKIM DAĞILDI

Fred'in oyundan çıkmasının ardından Krunic ve Zajc'a dönen İsmail Kartal, ilk maçta 3 gol yiyen orta sahaya dönmesi nedeniyle büyük eleştiri aldı. Kimse Kartal'ın orta sahayı güçsüzleştirme hamlesine anlam veremedi.