Fenerbahçe aradığı stoperi buldu! Süper Lig’in parlayan yıldızı defansa şifa olacak! Sene sonu bedavaya gelebilir

Defans bölgesine transfer yapmak isteyen Fenerbahçe’nin Çaykur Rizespor’da forma giyen Emirhan Topçu’yu gündemine aldığı, devre arasında futbolcu için transfer teklifinde bulunacağı belirtildi. Fenerbahçe, sözleşmesi sezon sonunda bitecek futbolcuyu bedelsiz olarak kadrosuna katabilir.

Fenerbahçe aradığı stoperi buldu! Süper Lig’in parlayan yıldızı defansa şifa olacak! Sene sonu bedavaya gelebilir

Trendyol Süper Lig’de topladığı 31 puanla Galatasaray’ın averajla önünde lider durumda bulunan Fenerbahçe’de sakatlık sorunu yaşanıyor. Özellikle Becao’nun Hamstring grubunda (biseps femoris) tendon kopması yaşaması sonrası ameliyat olmasıyla stoper bölgesinde sıkıntı yaşanıyor.

Fenerbahçe aradığı stoperi buldu! Süper Lig’in parlayan yıldızı defansa şifa olacak! Sene sonu bedavaya gelebilir - Resim : 1

YÖNETİM HAREKETE GEÇTİ

Teknik direktör İsmail Kartal’ın bu bölgedeki alternatiflerini çoğaltmak isteyen Fenerbahçe yönetimi transfer için harekete geçti.

EMİRHAN TOPÇU LİSTEDE

Özellikle yabancı kontenjanı nedeniyle yerli isimlerin üzerinde duran Fenerbahçe’nin gündemine gelen son isim Çaykur Rizespor’da forma giyen Emirhan Topçu oldu. Ali Koç yönetiminin devre arası transfer döneminde futbolcu için Rizespor’un kapısını çalacağı kaydedildi.

Fenerbahçe aradığı stoperi buldu! Süper Lig’in parlayan yıldızı defansa şifa olacak! Sene sonu bedavaya gelebilir - Resim : 2

FENERBAHÇE BEDELSİZ TRANSFER EDEBİLİR

Futbolcunun kulübüyle olan sözleşmesi bu sezon sonunda bitecek. Fenerbahçe’nin futbolcuyu bedelsiz olarak kadrosuna katma şansı da bulunuyor.

Transfermarkt’a göre değeri 1.5 milyon euro olarak gösterilen 23 yaşındaki futbolcu, 1.88 cm boyunda. Bu sezon 12 maça çıkan Emirhan, 2 asist yaptı.

Fenerbahçe aradığı stoperi buldu! Süper Lig’in parlayan yıldızı defansa şifa olacak! Sene sonu bedavaya gelebilir - Resim : 3