Fenerbahçe başkan adaylığı için bomba isim! Aziz Yıldırım, Fenerbahçe efsanesini aday gösterecek!

Fenerbahçe’nin eski başkanı Aziz Yıldırım’ın sarı-lacivertli takımın eski teknik direktörü ve efsane futbolcusu Aykut Kocaman’ı aday gösterebileceği ifade edildi.

Fenerbahçe başkan adaylığı için bomba isim! Aziz Yıldırım, Fenerbahçe efsanesini aday gösterecek!

Fenerbahçe Futbol Takımı, Trendyol Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesine devam ederken sezon sonunda yapılacak olan başkanlık seçimi de gündemdeki yerini koruyor.

Fenerbahçe başkan adaylığı için bomba isim! Aziz Yıldırım, Fenerbahçe efsanesini aday gösterecek! - Resim : 1
 Saadettin Saran

 

SARAN, FENERBAHÇE BAŞKAN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

 Saadettin Saran, yaptığı açıklamayla başkan adaylığını duyurmuştu. Saran, İTO Meclisi’nde yaptığı konuşmada, “Geldiğimiz noktada Fenerbahçe Spor Kulübü başkanlığı adaylığımla ilgili çalışmalar nedeniyle İTO meclisinden üzülerek ayrılmak durumundayım. Sizlere veda ederken burada gördüğüm samimiyeti hiçbir zaman unutmayacağımı ifade etmek istiyorum. Sevgili dostlarım, ekibimle birlikte Fenerbahçe'yi şampiyon yapmak için yola çıkıyoruz. Bu uğurda yalnızca Fenerbahçe'nin değil, aynı zamanda Türk sporunun, olimpik sporcularımızın başarısı için çalışacak, ülkemizin ismini Avrupa'da ve Olimpiyatlarda en iyi şekilde temsil edecek planlar ve hayallerle çalışmalarımızı sürdüreceğiz” demişti.

Fenerbahçe başkan adaylığı için bomba isim! Aziz Yıldırım, Fenerbahçe efsanesini aday gösterecek! - Resim : 2
Ali Koç

 

ALİ KOÇ: ADAYLIĞI BİR DAHA ELE ALACAĞIZ

Ali Koç ise olağanüstü durumlar olmadığı takdirde aday olmayacağını ifade etse de Süper Kupa maçı öncesi yeniden adaylık sinyali verdi. Koç, “Olağanüstü bir şey olmadığı takdirde demiştim. Olağanüstü bir şey bence şu an olmadı ama oraya doğru gidiyor. Yönetici arkadaşlarım bu kararın tekrar gözden geçirilmesi gerektiği konusunda haklı gerekçelerle baskı yapıyorlar. Bayramdan sonra bir daha ele alacağız” dedi.

Fenerbahçe başkan adaylığı için bomba isim! Aziz Yıldırım, Fenerbahçe efsanesini aday gösterecek! - Resim : 3
Aziz Yıldırım

 

AZİZ YILDIRIM, AYKUT KOCAMAN’I ADAY GÖSTERMEK İSTİYOR

Aziz Yıldırım, başkan aday olmayı düşünmezken gazeteci Feridun Niğdelioğlu, çok flaş bir ortaya attı. Niğdelioğlu, Yıldırım’ın sarı-lacivertli kulübün eski oyuncusu ve teknik direktörü Aykut Kocaman’ı başkan adayı olarak gösterebileceğini iddia etti.

Niğdelioğlu, "Aziz Yıldırım, Aykut Kocaman'ı Fenerbahçe başkanlığına aday olarak göstermeyi düşünüyor" dedi.

Fenerbahçe başkan adaylığı için bomba isim! Aziz Yıldırım, Fenerbahçe efsanesini aday gösterecek! - Resim : 4
Aykut Kocaman