Fenerbahçe - Beşiktaş derbisini Halil Umut Meler yönetecek! O detay çok ama çok dikkat çekti!

Son dakika... TFF Merkez Hakem Kurulu, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasındaki Fenerbahçe - Beşiktaş derbisini yönetecek hakemi açıkladı. Zorlu mücadelede Halil Umut Meler düdük çalacak. Bu atamadaki bir detay ise dikkat çekti.

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisini Halil Umut Meler yönetecek! O detay çok ama çok dikkat çekti!

Son dakika... TFF Merkez Hakem Kurulu, Spor Toto Süper Lig'in 27.haftasında oynanacak olan maçları yönetecek hakemleri açıkladı.

Bu kapsamda 2 Nisan Pazar günü Ülker Stadyumu'nda saat 20.30'da başlayacak Fenerbahçe- Beşiktaş derbisini hakem Halil Umut Meler yönetecek.

Meler'in yardımcılıklarını Kerem Ersoy ve Mustafa Emre Eyisoy yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Kadir Sağlam olacak. 

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisini Halil Umut Meler yönetecek! O detay çok ama çok dikkat çekti! - Resim : 1

"MANUEL OLARAK ATANDI" DETAYI DİKKAT ÇEKTİ

TFF'den atamaya ilişkin yapılan açıklamada, "Spor Toto Süper Lig'in 27. hafta karşılaşmalarında görev yapacak hakemler ve yardımcıları Dijital Atama Yöntemi ile belirlenmiştir. 02.04.2023 Pazar günü oynanacak olan Fenerbahçe A.Ş. - Beşiktaş A.Ş. karşılaşmasının hakem triosu manuel olarak atanmıştır" denildi.

Sezon başından itibaren MHK'de hakemler "yapay zeka" yardımı ile atanıyordu. Ancak bu sezon ilk kez bir hakem ataması "manuel" olarak gerçekleşti.

BÜYÜK MAÇLARI YÖNETTİ

Meler bu sezon Galatasay - Beşiktaş, Trabzonspor - Fenerbahçe, Fenerbahçe - Galatasaray, Galatasaray - Trabzonspor maçlarını yönetti.

Halil Umut Meler yönetiminde son 10 maçta; Fenerbahçe 5 galibiyet, 4 mağlubiyet, 1 beraberlik aldı. Beşiktaş 2 galibiyet, 5 mağlubiyet, 3 beraberlik aldı.

ÜÇÜNCÜ FENERBAHÇE - BEŞİKTAŞ DERBİSİ

Halil Umut Meler, daha önce iki kez Fenerbahçe-Beşiktaş derbilerini yönetti. Bu maçlarda Beşiktaş 1 galibiyet alırken, 1 maç berabere bitti.