Fenerbahçe bir dönem değeri 24 milyon euro olan yıldız futbolcuyu Rusya'dan uçakla getirecek. İsmail Kartal'a ilaç olacak

Lig ve Avrupa'daki çok iyi başlangıcın ardından yeniden kötü başlangıçlara başlayan Fenerbahçe'de devre arasında King'le yolların ayrılmasının ardından yeni bir ismin transfer edileceği öne sürüldü. Şu anda Rusya'da oynayan bu oyuncunun bonservis değeri 2018 yılında 24 milyon euroya kadar yükselmişti.

Fenerbahçe bir dönem değeri 24 milyon euro olan yıldız futbolcuyu Rusya'dan uçakla getirecek. İsmail Kartal'a ilaç olacak

Süper Lig ve UEFA Konferans Ligi'nde sezona çok iyi başlayan ve hiç kaybetmeyen Fenerbahçe'de felaketler serisi Trabzonspor maçıyla başladı. Trabzonspor maçında adeta sahada yokları oynayan Fenerbahçeli futbolcular, UEFA Konferans Ligi'ndeki FC Nordsjælland maçında ise 6-1'lik skorla tarihi bir hezimet yaşadı. Sarı lacivertlilerde tarihi hezimetin artçıları devam ederken, devre arasında radikal kararlar alınacağına yönelik bilgiler de gelmeye başladı. 

KİNG VE KENT'LE YOLLAR AYRILACAK

Teknik adam İsmail Kartal'ın direktifleri doğrultusunda sürekli sakatlanan ve düzenli bir performans göstermeyen King ile takım sistemine uymayan Kent ile devre arasında yolların ayrılması bekleniyor. Selahattin Baki ise bu isimlerin  yerine yeni oyuncular bakmaya şimdiden başladı.  

Fenerbahçe bir dönem değeri 24 milyon euro olan yıldız futbolcuyu Rusya'dan uçakla getirecek. İsmail Kartal'a ilaç olacak - Resim : 1

RUSYA'DAN UÇAKLA GETİRECEKLER

Fenerbahçe'de bu isimlerin yerine ise taraftarları heyecanlandıran bir isim ortaya atıldı. İddiaya göre King'in yerine Rusya'da Spartak Moskova'dan Quincy Promes alınacak. Bu sezon 19 maçta görev alan 31 yaşındaki kanat oyuncusu 7 gol, 8 asistlik performans sergiledi. Sağ ve sol kanatta görev yapan Surinam asıllı Hollandalı futbolcunun piyasa değeri 6 milyon Euro.

Ancak yıldız futbolcunun piyasa değeri 2018 yılında yine Spartak Moskova'da oynadığı dönemde 24 milyon euroya kadar yükselmişti.