Fenerbahçe efsanesi Alex geri dönüyor! Anlaşma sağlandı: İşte yeni takımı

Fenerbahçe’nin efsane ismi Alex de Souza Türkiye’ye geri dönüyor. Brezilyalı teknik adamın yardımcısı ise Fenerbahçe'den takım arkadaşı olacak.

Fenerbahçe efsanesi Alex geri dönüyor! Anlaşma sağlandı: İşte yeni takımı

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor yeni teknik direktörünü belirledi. Sergen Yalçın’ın sezon sonunda Antalyaspor’dan ayrılması ile takımın başına Fenerbahçe’nin efsane ismi Alex de Souza geçecek.

Sergen Yalçın, Pendikspor mağlubiyeti sonrası yaptığı açıklamada, "Başkan ve yönetimle hafta içinde yaptığımız toplantıda karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Sezon sonu devam etmeme kararı aldık” diye konuştu. Sergen Yalçın’ın ismi ise Beşiktaş ile anılıyor.

"ALEX DE SOUZA İLE ANLAŞMA SAĞLANDI"

Sport Digitale'den Yağız Sabuncuoğlu'nun hanerine göre; Akdeniz ekinin Sergen Yalçın'ın yerine getireceği isim de belli oldu. Antalyaspor yönetimi, Fenerbahçe'nin efsane ismi Alex de Souza ile anlaşma sağladı.

YARDIMCISI MEHMET AURELİO

Alex'in Antalyaspor'daki yardımcısı ise Fenerbahçe'de birlikte futbol oynadığı Mehmet Aurelio olacak. Mehmet Aurelio daha önce Fenerbahçe'de yardımcı antrenörlük yapmıştı.

SERGEN YALÇIN GÖREVDEYKEN İMZA ATMAYI KABUL ETMEDİ

Alex de Souza, Sergen Yalçın görevdeyken resmi imza atmayı ve Antalya'ya gelmeyi kabul etmedi. Brezilyalı teknik adam bu durumun etik olmadığını Antalyaspor yönetimine iletti. Bu yüzden resmi imzaların sezon sonunda atılmasını istedi.