CANLI İZLE – FENERBAHÇE – HATAYSPOR MAÇI CANLI MAÇ İZLE

Spor Toto Süper Lig heyecanı geçtiğimiz hafta oynanan maçlarla başlamıştı. Fenerbahçe rakibi Hatayspor'u evinde konuk ediyor. Fenerbahçe Hatayspor maçı saat kaçta, ne zaman ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte maça dair tüm ayrıntılar...

CANLI İZLE – FENERBAHÇE – HATAYSPOR MAÇI CANLI MAÇ İZLE

Spor Toto Süper Lig heyecanı geçtiğimiz hafta oynanan maçlarla başlamıştı. Fenerbahçe rakibi Hatayspor'u evinde konuk ediyor. Futbolseverler ise Fener Hatay maçının saat kaçta hangi kanalda yayınlanacağını merak ediyor.

Puan durumuna bakıldığında 29 puan ile Fenerbahçe ikinci sırada yer alırken, Hatayspor ise 15 puan ile 14'üncü sırada yer alıyor. Fenerbahçe'nin tek hesabı var, Hataspor karşısında 3 puan alarak tekrardan liderliğe yükselmek. 

Fenerbahçe son 5 maçında 2 mağlubiyet aldı. Hatayspor'da ise son 5 maçına bakıldığında 2 galibiyet 2 beraberlik ve 1 mağlubiyeti var. 4 de beraberlik var.

Fenerbahçe’de eksikler var

Fenerbahçe'de Crespo cezası nedeniyle kadroda yer almazken sakatlığı bulunan Joao Pedro da Hatayspor karşısında yok. Sakatlıkları bulunan diğer isimler Ezgjan Alioski, Nazım Sangare, Luan Peres ve Arda Güler'ın durumları ise maç saatinde netlik kazanacak.

Fenerbahçe - Hatayspor ne zaman saat kaçta?

Sporseverlerin merakla beklediği Fenerbahçe - Hatayspor maçı saat 20.00’da başlıyor. Kritik maçta hakem Sarper Barış Saka düdük çalacak.

Muhtemel İlk 11'ler

Fenerbahçe: Altay, Ferdi, Szalai, Serdar, Lincoln, Arao, İsmail, Emre Mor, İrfan Can, Valencia, Batshuayi

Hatayspor: Erce, Kamil, Vranjes, Burak, Adekugbe, Onur, Musa, El Kaabi, Rebeiro, Lobanhidze, Ze Luis

Fenerbahçe - Hatayspor canlı olarak Bein Sports 1 HD ekranlarından naklen yayınlanıyor. Bein sports 1 abonesi olmak için DigiTurk aboneliği gerekiyor.