Fenerbahçe Hatayspor'u 4-2 mağlup etti

Süper Lig'de heyecan 9. hafta mücadeleleri ile devam ediyor. 9. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe sahasında Hatayspor'u konuk ederken mücadele Sarı-Lacivertliler'in 4-2'lik üstünlüğü ile sona erdi.

Fenerbahçe Hatayspor'u 4-2 mağlup etti

Trendyol Süper Lig'de milli aranın ardından heyecan 9. hafta mücadeleleri ile sürüyor. Haftanın dikkat çeken mücadelesinde Fenerbahçe sahasında Sarı-Lacivertliler'in efsane isimlerinden Volkan Demirel'in çalıştırdığı Hatayspor'u konuk etti.

5 golün atıldığı mücadelede Sarı-Lacivertliler rakibini 4-2 mağlup ederek tüm kulvardaki galibiyet serisini 17'ye Süper Lig'deki galibiyet serisini ise 9 maça çıkarmayı başardı.

Karşılaşmaya müthiş bir baskıyla başlayan Fenerbahçe 7. dakikada golü buldu. Tadic sol kanattan içeri çevirdi, Erce topa hamle yapmak isterken Szymanski araya girdi ve daha erken davranarak topu filelere yolladı.

Sarı-Lacivertliler golün ardından da baskısını sürdürürken, dakikalar 15'i gösterirken Osayi Samuel farkı 2'ye çıkarmayı başardı.

25'nci dakikada Dzeko ceza alanında hareketlenmek isterken Burak Bekaroğlu, Boşnak yıldızı çekerek düşürdü. Hakem Volkan Bayarslan önce penaltı noktasını işaret etse de VAR kontrolü sonrası pozisyonun ofsayt olduğu anlaşıldı ve penaltı iptal edildi.

Erce'nin pasında Fred araya girdi, tekte Dzeko'yu gördü, bir anda kaleciyle karşı karşıya kalan Dzeko yerden sol köşeye topu gönderdi ve farkı 3'e çıkardı.

İKİNCİ YARI

Mücadelenin 55. dakikasında sol çaprazdan kazanılan serbest vuruşu çok klas kullanan Ghoulam fileleri sarsmayı başardı farkı 2'ye indirdi.

Ghoulam'ın golünden yalnızca 8 dakika sonra yayın biraz gerisinden kazanılan serbest vuruşta bu kez İrfan Can Kahveci şık bir gol kaydetti ve skoru 4-1'e getirdi.