Fenerbahçe kaptanı Dzeko şampiyonluktan emin: “Tüm maçlarımızı kazanınca şampiyonuz”

Fenerbahçe’nin kaptanı Edin Dzeko, şampiyonluk yarışına ilişkin olarak,” Her şeyin farkındayız, yeni bir seri yakalayıp ligin en iyi ve uyumlu ekibi olduğumuzu göstereceğiz. Zaten güç ve avantaj bizde. Tüm maçlarımızı kazanınca şampiyonuz” dedi.

Fenerbahçe kaptanı Dzeko şampiyonluktan emin: “Tüm maçlarımızı kazanınca şampiyonuz”

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 25.haftasında Alanyaspor ile 2-2 berabere kalarak şampiyonluk yarışında önemli bir kayıp yaşadı. Sarı-lacivertli takım, 66 puanlı Galatasaray’ın ardından 64 puanla ikinci sıraya geriledi.

Fenerbahçe’nin şampiyonluk yarışında ikinciliğe gerilemesi sonrası takım kaptanı Edin Dzeko şampiyonluk yarışını değerlendirdi.

Fenerbahçe kaptanı Dzeko şampiyonluktan emin: “Tüm maçlarımızı kazanınca şampiyonuz” - Resim : 1

DZEKO'DAN ŞAMPİYONLUK AÇIKLAMASI

Süleyman Arat'ın haberine göre Dzeko’nun Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde takım kaptanlarıyla yapılan toplantıda şampiyonluk yarışında iniş ve çıkışlar yaşayacaklarını bildiklerini kaydederek,” Kırılma bu döneme denk geldi. Her şeyin farkındayız, yeni bir seri yakalayıp ligin en iyi ve uyumlu ekibi olduğumuzu göstereceğiz. Zaten güç ve avantaj bizde. Tüm maçlarımızı kazanınca şampiyonuz” dediği belirtildi.

Fenerbahçe formasını bu sezon 30 maçta giyen Edin Dzeko, 21 gol attı, 7 asist yaptı.

Fenerbahçe kaptanı Dzeko şampiyonluktan emin: “Tüm maçlarımızı kazanınca şampiyonuz” - Resim : 2