Fenerbahçe- Kayserispor maçında gergin anlar! İrfan Can Kahveci çileden çıktı, Jesus zor tuttu!

Fenerbahçe ile Kayserispor arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında taraftarların tepki gösterdiği İrfan Can Kahveci çok sinirlendi. Yıldız futbolcu maçın bitiş düdüğü sonrası soyunma odasına giderken Jorge Jesus, yıldız futbolcuyu tutarak taraftarı selamlamasını istedi ve yeniden sahaya çıkardı.

Fenerbahçe- Kayserispor maçında gergin anlar! İrfan Can Kahveci çileden çıktı, Jesus zor tuttu!

Ziraat Türkiye Kupası’nda Çeyrek Final heyecanı Fenerbahçe ile Kayserispor arasında oynanan maçla devam etti. Sarı lacivertliler Emre Mor (2), Serdar Dursun ve Arda Güler’in golleriyle mücadeleyi 4-1 kazandı, konuk ekibin golünü ise Kolovetsios kaydetti.

Fenerbahçe- Kayserispor maçında gergin anlar! İrfan Can Kahveci çileden çıktı, Jesus zor tuttu! - Resim : 1

MAÇ BOYUNCA ISLIKLANDI

Maçın ikinci yarısında dakikalar 68.gösterdiğinde İrfan Can Kahveci, Diego Rossi’nin yerine oyuna girdi. Top ayağına her geldiğinde ıslıklanan Milli futbolcu, maçın bitiş düdüğü sonrası çok sinirlendi.

Fenerbahçe- Kayserispor maçında gergin anlar! İrfan Can Kahveci çileden çıktı, Jesus zor tuttu! - Resim : 2

SOYUNMA ODASINA GİDECEKTİ JESUS TUTTU

Yıldız futbolcu sinir şekilde direkt soyunma odasına gitmek istedi. Bunu gören Jorge Jesus, İrfan Can'ı tutarak taraftarı selamlamasını istedi ve yeniden sahaya çıkardı.

Öte yandan taraftarlar atılan her golün sonrasında 'yönetim istifa' tezahüratı yaparak Ali Koç ve yönetimine tepkilerini gösterdi.