Fenerbahçe, Konferans Ligi için hazır! Union SG maçı hazırlıkları tamamlandı

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi Son 16 Turu’nda Belçika ekibi Union SG ile karşı karşıya geleceği maçın hazırlıklarını tamamladı. Sarı-lacivertli takım yarın Belçika’ya gidecek.

Fenerbahçe, Konferans Ligi için hazır! Union SG maçı hazırlıkları tamamlandı

UEFA Konferans Ligi Son 16 Turu’nda Fenerbahçe, 7 Mart Perşembe günü Belçika ekibi Union SG ile karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe takımı bu maçın hazırlıklarını tamamladı.

Teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde, Can Bartu Tesisleri'nde yapılan antrenman; koşu, ısınma, koordinasyon ve çabukluk hareketleriyle başladı. Ardından iki gruba ayrılan oyuncular, 5’e 2 top kapma ve pas çalışması gerçekleştirdiler. İdman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla da tamamlandı.

Fenerbahçe, Konferans Ligi için hazır! Union SG maçı hazırlıkları tamamlandı - Resim : 1

FENERBAHÇE YARIN BELÇİKA YOLCUSU

Bu antrenmanla hazırlıklarının İstanbul etabını tamamlayan sarı-lacivertliler, perşembe günü deplasmanda oynanacağı maç için yarın Belçika’ya gidecek.

Fenerbahçe, Konferans Ligi için hazır! Union SG maçı hazırlıkları tamamlandı - Resim : 2

Teknik Direktör İsmail Kartal, yarın TSİ 20.00’da maçın oynanacağı stadyumda bir basın toplantısı düzenleyecek. Ardından Fenerbahçe, TSİ 20.30’da yine karşılaşmanın oynanacağı RSC Anderlecht Stadyumu’nda maçın son antrenmanını yapacak ve bu çalışmanın ilk 15 dakikalık bölümü basın mensuplarına açık gerçekleştirilecek.

Fenerbahçe, Konferans Ligi için hazır! Union SG maçı hazırlıkları tamamlandı - Resim : 3