Fenerbahçe maçının ardından açıkladı! Galatasaray'da ilk ayrılık belli oldu: Yıldız futbolcu takımdan ayrılıyor

Galatasaray’ın Fransız golcüsü Bafetimbi Gomis, Fenerbahçe maçının ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada takımdan ayrılacağını duyurdu.

Fenerbahçe maçının ardından açıkladı! Galatasaray'da ilk ayrılık belli oldu: Yıldız futbolcu takımdan ayrılıyor

Spor Toto Süper Lig’in bitimine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray, ligin 37.hafta maçında Fenerbahçe’yi konuk etti. Sarı kırmızılılar mücadeleyi Zaniolo (2) ve Mauro Icardi’nin attığı gollerle 3-0 mağlup etti.

Sarı kırmızılı takımda 87.dakikada oyuna giren Bafetimbi Gomis, son kez Galatasaray forması giydi. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Gomis, takımdan ayrılacağını açıkladı.

Fenerbahçe maçının ardından açıkladı! Galatasaray'da ilk ayrılık belli oldu: Yıldız futbolcu takımdan ayrılıyor - Resim : 1

"BEN DEVAM EDEMESEM DE SENEYE GALATASARAY ŞAMPİYONLAR LİGİ'NE DEVAM EDECEK"

Gomis şunları söyledi:

"Hocama, başkanımıza ve Erden Bey'e çok teşekkür ederim. Takıma yeni bir enerji getirdiler ve Galatasaray ruhunu tekrardan ortaya koyduk. Burada bütün derbileri kazandık. Her ne kadar ben devam edemesem de seneye Galatasaray Şampiyonlar Ligi'ne devam edecek. Galatasaray büyük bir takım, formasını giydiğim için her zaman gurur duydum.”

Galatasaray formasını bu sezon çıktığı 28 maçta 10 gol attı, 3 asist yaptı.