Fenerbahçe – Olmypiakos maçında kritik hatalar yapmıştı! Çağlar Söyüncü taraftarlardan özür diledi

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi Çeyrek Final ilk maçında Yunan ekibi Olympiakos’a 3-2 yenildi. Sarı-lacivertli takımın yediği ilk 2 golde hatası bulunan Çağlar Söyüncü, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla taraflardan özür diledi.

Fenerbahçe – Olmypiakos maçında kritik hatalar yapmıştı! Çağlar Söyüncü taraftarlardan özür diledi

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi Çeyrek Final ilk maçında Yunan ekibi Olympiakos ile karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertli takım ilk yarıyı 8. dakikada Fortounis, 32. dakikada Jovetic’in attığı gollerle 2-0 önde kapattı. İkinci yarıya iyi başlayan Yunan ekibi 57. dakikada Chiquinho’nun attığı golle 3-0 öne geçti.

Fenerbahçe – Olmypiakos maçında kritik hatalar yapmıştı! Çağlar Söyüncü taraftarlardan özür diledi - Resim : 1

FENERBAHÇE'DEN 2 GOLÜ YETMEDİ

Fred ve İsmail Yüksek’in Zajc ve Krunic’in yerine oyuna girmesiyle etkisini artıran sarı-lacivertli takım 68. dakikada penaltıdan Tadic ve 74. dakikada İrfan Can Kahveci’nin attığı gollerle skoru 3-2’ye getirdi. Müsabaka Yunan ekibinin 3-2’lik üstünlüğüyle sona erdi.

Fenerbahçe bu maçın rövanşına 18 Nisan’da çıkacak. Zorlu müsabaka Ülker Stadyumu Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak. Fenerbahçe’nin turu geçmesi için 2 ve üzerindeki farklarla rakibini yenmesi gerekecek.

Fenerbahçe – Olmypiakos maçında kritik hatalar yapmıştı! Çağlar Söyüncü taraftarlardan özür diledi - Resim : 3

“BÜTÜN SORUMLULUĞUMU ALIYORUM”

Fenerbahçe’nin yediği ilk 2 golde hatası olan sarı-lacivertli takımın stoperi Çağlar Söyüncü, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla taraftarlardan özür diledi. Çağlar paylaşımında, “Büyük Fenerbahçe taraftarından, kulübümden ve takım arkadaşlarımdan özür diliyorum. Maç ile ilgili bütün sorumluluk biz futbolculara aittir. Bugün o sorumluluğu ben alıyorum ve tekrardan büyük Fenerbahçe ailesinden özür diliyorum” dedi.

Fenerbahçe – Olmypiakos maçında kritik hatalar yapmıştı! Çağlar Söyüncü taraftarlardan özür diledi - Resim : 4

Fenerbahçe – Olmypiakos maçında kritik hatalar yapmıştı! Çağlar Söyüncü taraftarlardan özür diledi - Resim : 5