Fenerbahçe – Olmypiakos maçının önüne geçti! Fred, oyundan alınmasına tepki gösterdi! İsmail Kartal, Fred’i neden oyundan çıkardığını açıkladı!

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında Yunan ekibi Olympiakos ile karşılaştı. Sarı-lacivertliler seri penaltılar sonucu rakibine 3-2 yenilerek turnuvaya veda ederken oyundan alınan Fred’in teknik direktör İsmail Kartal’a verdiği tepki çok konuşuldu. Maçın ardından Kartal, yıldız futbolcuyu neden oyundan aldığını açıkladı.

Fenerbahçe – Olmypiakos maçının önüne geçti! Fred, oyundan alınmasına tepki gösterdi! İsmail Kartal, Fred’i neden oyundan çıkardığını açıkladı!

UEFA Konferans Ligi çeyrek final ilk maçında Yunan ekibi Olympiakos’a deplasmanda 3-2 yenilen Fenerbahçe rakibini bu kez Ülker Stadyumu’nda konuk etti. Fenerbahçe müsabakayı İrfan Can Kahveci’nin 11.dakikada attığı golle 1-0 kazandı. Uzatmalarda da 1-0’lık skor değişmeyince maç penaltılara gitti. Sarı-lacivertli takım, rakibine seri penaltılar sonucu 3-2 yenilerek turnuvaya veda etti.

Fenerbahçe – Olmypiakos maçının önüne geçti! Fred, oyundan alınmasına tepki gösterdi! İsmail Kartal, Fred’i neden oyundan çıkardığını açıkladı! - Resim : 1

FRED OYUNDAN ALINMASINA TEPKİ GÖSTERDİ

Maça teknik direktör İsmail Kartal’ın Fred’i oyundan alması ve yıldız futbolcunun verdiği tepki damga vurdu. 86.dakikada Fred oyundan çıkarken yerine ise Miha Zajc dahil oldu. Söz konusu değişikliğe anlam veremeyen Fred, bu durumdan memnun olmadı ve "Neden" diyerek serzenişte bulundu.

İsmail Kartal, yedek kulübesine gelen futbolcusuyla konuşarak neden oyundan aldığını anlattı. Fred, daha sonra yedek kulübesine geçerek maçı kenardan takip etti.

Fenerbahçe – Olmypiakos maçının önüne geçti! Fred, oyundan alınmasına tepki gösterdi! İsmail Kartal, Fred’i neden oyundan çıkardığını açıkladı! - Resim : 2

İSMAİL KARTAL'I FRED'İ NEDEN OYUNDAN ÇIKARDIĞINI ANLATTI

Maçın ardından basın toplantısında Fred’in oyundan çıkması hakkında konuşan teknik direktör İsmail Kartal, "Fred ile konuştuk uzun zaman sakatlık yaşadı. Uzatmaları düşünerek daha mücadeleci dinlenmiş bir oyuncuyu almayı düşündük. Bugün Bonucci çok kariyerli, Cengiz aynı, Tadic bugüne kadar penaltılarımızı kullandı. Yüzdesel olarak çoğunu atan oyuncular ama kaçıranlar da onlar oldu. En güvendiğimiz penaltıcılarımız penaltıları kaçırdı. Kendileri de çok üzgün” dedi.

Fenerbahçe – Olmypiakos maçının önüne geçti! Fred, oyundan alınmasına tepki gösterdi! İsmail Kartal, Fred’i neden oyundan çıkardığını açıkladı! - Resim : 3

FRED'İN PERFORMANSI

Transfermarkt'a göre piyasa değeri 19 milyon euro olarak gösterilen 31 yaşındaki Fred, bu sezon 29 maça çıktı, 2 gol atarken 8 de asist yaptı.