Fenerbahçe, pres gücü ve kalitesiyle fark yaratıyor

Sevgililer okurlar, Trendyol Süper Lig'in 9.haftasında Fenerbahçe evinde konuk ettiği Hatayspor'u 4-2 yenerek liderliğini sürdürdü. Sarı-lacivertli takım yoluna kayıpsız devam ediyor. Maçı analiz ettiğimizde Fenerbahçe'nin pres gücüyle ve kaliteli ayaklarıyla sonuca gittiğini söyleyebiliriz. 

FENERBAHÇE OYUN CİDDİYETİNDEN KOPMUYOR

İlk golde Tadic ve Szymanski işbirliği, ikinci golde Osayi Samuel'in ceza sahası içinde kalıp pozisyonu takip etmesi Fenerbahçe'nin oyun ciddiyetinden hiç kopmadığını gösteriyor. Üçüncü golde Fred'in Fenerbahçe'nin oyunundaki etkisini gördük. Yıldız futbolcu, pozisyonu doğru okuyup tek pasla Dzeko'nun gol atmasını sağladı. Dördüncü golde ise İrfan Can Kahveci'nin kaliteli sol ayağını konuşturmasını izledik. 

BAŞARI BİRLİKTEN DOĞAR 

Teknik direktör İsmail Kartal'ı, ona bu kadroyu kuran Ali Koç yönetimi ve futbolcuları tebrik ediyorum. Kartal ve yönetim kadar bir tebriği de taraftar hak ediyor. Çünkü sarı-lacivertli renklere gönül verenler, bu sene takımın arkasında sapasağlam duruyorlar. Şunu unutmayın: Fenerbahçe hep taraftarıyla bir olduğu zaman hiçbir rakip karşısında duramaz. 

YENİLMEYEN FENERBAHÇE VE GALATASARAY KALDI 

Şimdi ligde yenilgisi bulunmayan Fenerbahçe ve Galatasaray kaldı. Bakalım ilk hangi takım yenilecek. Bu yarışta ilk hatayı yapan ciddi şekilde demoralize olacak.