Fenerbahçe son nefeste kazandı

Sevgili okurlar, Trendyol Süper Lig’in 27.haftasında Fenerbahçe, evinde konuk ettiği Kasımpaşa’yı ölüp ölüp dirildiği maçta 2-1 yendi. İlk yarı özellikle Fenerbahçe için gerçekten kötü geçti. Sarı-lacivertliler, organize olmakta zorlandı. Bunun nedenlerinden biri Krunic – İsmail – Mert Hakan üçlüsünün orta sahada Sadiku – Aytaç – Hajradinovic’e karşı üstünlük kuramamasıydı. Bunun yanında Kasımpaşa sahaya iyi yayılarak Fenerbahçe’nin oyun düzenini bozdu, müsabakanın ilk yarısı 0-0’lık eşitlikle tamamlandı.

Fenerbahçe son nefeste kazandı - Resim : 1

FENERBAHÇE İKİNCİ YARIDA KİMLİĞİNE DÖNDÜ

Maçın ikinci yarısına Fenerbahçe daha istekli başladı. Özellikle Oosterwolde’nin daha çok ileri çıkmasıyla sol kanattan ataklar geliştiren sarı-lacivertliler bu şekilde etkili olmaya çalıştı. Fenerbahçe oyundaki etkinliği artırırken Kasımpaşa’nın duran toptan Jackson Porozo ile bulduğu gol oyunu değiştirdi. İsmail Kartal, ikinci yarının başında yapması gereken oyuncu değişikliklerini golden sonra yaparak Krunic ve Cengiz’in yerine Serdar Dursun ve Sebastian Szymanski’yi aldı.

Fenerbahçe son nefeste kazandı - Resim : 2

MERT HAKAN YANDAŞ YÜREK KOYDU

Fenerbahçe’de tabir-i caizse sahaya yürek koyan isimlerden olan Mert Hakan Yandaş, attığı frikik golüyle maça beraberliği getirdi. Baskısını artıran Fenerbahçe aradığı golü 90+6.dakikada Batshuayi’nin attığı penaltıyla bularak kritik bir 3 puan aldı. Fenerbahçe eğer şampiyon olursa bu maç uzun süre unutulmayacaktır.

Fenerbahçe son nefeste kazandı - Resim : 3

FENERBAHÇE’DE PANİK HAVASI VAR

Şunu da söylemek gerekiyor Fenerbahçe, geriye düştükten sonra panik havasına bürünüyor. Yetenekli futbolculardan oluşan bu takımın maç psikolojisini iyi yönetmesi gerekiyor. Teknik direktör İsmail Kartal’ın da oyuncu değişiklerine dikkat etmesi ve oyun sisteminde değişime gitmesi şart görünüyor. Fenerbahçe bugün kazandı ama her zaman kazanamayabilir.