Fenerbahçe taraftarı hüsrana uğrayacak... 9 milyon euroluk yıldızın uçağında rötar çıktı. Transferde devreye İspanyol devi girdi

Fenerbahçe’nin transferi için uzun süredir çaba gösterdiği Dominik Livakovic, Real Madrid’in transfer listesine girdi. Bu gelişme sarı lacivertli taraftarların canını sıktı.

Fenerbahçe taraftarı hüsrana uğrayacak... 9 milyon euroluk yıldızın uçağında rötar çıktı. Transferde devreye İspanyol devi girdi

Altay Bayındır’ın performansından memnun olmayan Fenerbahçe yönetimi, yabancı kaleci arayışa girmiş ve Hırvatistan’ın Dinamo Zagreb takımında forma giyen Dominik Livakovic’i gündemine almıştı.

Sarı lacivertlilerin futbolcunun transferi için Dinamo Zagreb kulübüyle 9 milyon euro bonservis bedeli karşılığında anlaştığı haberleri yazılırken bambaşka bir gelişme yaşandı.

Fenerbahçe taraftarı hüsrana uğrayacak... 9 milyon euroluk yıldızın uçağında rötar çıktı. Transferde devreye İspanyol devi girdi - Resim : 1

TRANSFER LİSTESİNE EKLEDİLER

İspanyol Marca’da yer alan habere göre Thibaut Courtois'in sakatlığı sonrası kaleci arayışına giren Real Madrid, transfer listesine Dominik Livakovic’i de ekledi.

İspanyol devinin odağındaki ilk isimlerin Bono veya De Gea olduğu ve bu isimlerden sonuç alınamaması halinde diğer isimler ile görüşmeler yapılacağının altı çizildi.

Fenerbahçe taraftarı hüsrana uğrayacak... 9 milyon euroluk yıldızın uçağında rötar çıktı. Transferde devreye İspanyol devi girdi - Resim : 2

LIVAKOVIC'İN PERFORMANSI

Transfermarkt’a göre değeri 12 milyon euro olarak gösterilen Dominik Livakovic, Zagreb formasıyla çıktığı 288 maçta 229 gol yedi, 135 maçta ise kalesini gole kapattı.