Fenerbahçe taraftarıyla bağları kopma noktasına gelmişti… Altay Bayındır yuvadan uçuyor! Transfer için yola çıkacak

Fenerbahçe’de son haftaların tartışılan ismi kaleci Altay Bayındır, transfer görüşmelerinde bulunmak için İstanbul’dan ayrılacak. Altay Bayındır ile İngiliz ekibi Manchester United ve Hollanda ekibi Ajax ilgilenirken futbolcunun hangi takıma gideceği merak ediliyor.

Fenerbahçe taraftarıyla bağları kopma noktasına gelmişti… Altay Bayındır yuvadan uçuyor! Transfer için yola çıkacak

Fenerbahçe’nin 2019-2020 sezonunun yaz transfer döneminde 1.5 milyon euro bonservis ödeyerek kadrosuna kattığı milli kaleci Altay Bayındır, sarı lacivertli takımda beklenen performansı gösteremedi.

Fenerbahçe taraftarıyla bağları kopma noktasına gelmişti… Altay Bayındır yuvadan uçuyor! Transfer için yola çıkacak - Resim : 1

TARAFTARIN TEPKİSİNE MARUZ KALMIŞTI

Yeni sezona da iyi başlayamayan futbolcunun taraftarla arasındaki bağ kopma noktasına geldi. Ligin ilk haftasındaki Gaziantep FK maçında tribünlerden atılan bir su şişesinin başına isabet ettiği Altay bu duruma tepki göstermişti.

Fenerbahçe taraftarıyla bağları kopma noktasına gelmişti… Altay Bayındır yuvadan uçuyor! Transfer için yola çıkacak - Resim : 2

SON İKİ MAÇTA FORMA GİYMEDİ

UEFA Konferans Ligi’ndeki Maribor ve ligin 2.haftasındaki Samsunspor maçlarında kaleyi İrfan Cağ Eğribayat’a kaptıran Altay Bayındır hakkında yeni bir gelişme yaşandı.

TEMSİLCİSİ İLE GÖRÜŞME YAPMAYA GİDECEK

Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre Altay Bayındır ve Temsilcisi Sefa Seyrek bugün saat 12.30’da transfer görüşmelerinde bulunmak için İstanbul’dan ayrılacak.

Fenerbahçe taraftarıyla bağları kopma noktasına gelmişti… Altay Bayındır yuvadan uçuyor! Transfer için yola çıkacak - Resim : 3

İKİ TAKIMIN RADARINDA YER ALIYOR

Öte yandan Altay Bayındır ile İngiliz ekibi Manchester United ve Hollanda ekibi Ajax ilgileniyor.

Transfermarkt’a göre değeri 11 milyon euro olarak gösterilen 25 yaşındaki Altay Bayındır, Fenerbahçe formasıyla çıktığı 145 maçta 162 gol yedi, 44 maçta ise kalesini gole kapattı.