Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'dan taraftara: Buraya kadar geldiğiniz için hepinize teşekkür ederim

Suudi Arabistan'da yaşanan Süper Kupa krizinin ardından Fenerbahçe kafilesini taşıyan uçak Sabiha Gökçen Havalimanı'na iniş yaptı. Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, takım otobüsünden megafonla kendilerini bekleyen taraftarlara teşekkür etti. Kartal "Buraya kadar geldiğiniz için hepinize teşekkür ederim" ifadelerine yer verdi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç açıklama yapmadan havalimanından ayrıldı.

Fenerbahçe kafilesini taşıyan uçak saat 06.15 dolaylarında Sabiha Gökçek Havalimanı’na iniş yaptı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, açıklama yapmadan kendisini bekleyen araca binerek havalimanından ayrıldı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'dan taraftara: Buraya kadar geldiğiniz için hepinize teşekkür ederim - Resim : 1

Takım otobüsünden megafonla taraftarlara seslenen Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, “Bütün taraftarlarımıza, hepinize buraya kadar geldiğiniz için çok teşekkür ederiz” dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'dan taraftara: Buraya kadar geldiğiniz için hepinize teşekkür ederim - Resim : 2

Taraftarlar, “Türkiye sizinle gurur duyuyor” sloganlarıyla sarı lacivertli kafileyi taşıyan otobüsü havalimanından uğurladı.