Fenerbahçe- Trabzonspor maçındaki kararları tartışma yaratmıştı! O hakeme ağır ceza verilecek, hakemliği bitirilecek!

Fenerbahçe-Trabzonspor maçında verdiği kararlarla tartışma yaratan VAR hakemi Mete Kalkavan’a az 9 maç ceza verileceği, Kalkavan’ın ceza sonrası hakemlik kariyerini bitirebileceği iddia edildi.

Fenerbahçe- Trabzonspor maçındaki kararları tartışma yaratmıştı! O hakeme ağır ceza verilecek, hakemliği bitirilecek!

Trendyol Süper Lig’in 11.hafta müsabakasında Fenerbahçe ile Trabzonspor karşılaşmış, bordo-mavili takım mücadeleyi 3-2 kazanmıştı. Maçın hakemi Zorbay Küçük ve VAR hakemi Mete Kalkavan’ın kararları tartışma yaratmıştı. İki takımın tepkisini çeken VAR hakemi Mete Kalkavan hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Fenerbahçe- Trabzonspor maçındaki kararları tartışma yaratmıştı! O hakeme ağır ceza verilecek, hakemliği bitirilecek! - Resim : 1

9 MAÇ CEZA VERİLECEK İDDİASI

Karadeniz Gazetesi’nin haberine göre Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu yaptığı toplantının ardından Mete Kalkavan’a 9 maç ceza verdi. Ayrıca Kalkavan’ın ceza sonrası hakemlik kariyerini bitirebileceği iddia edildi.

Fenerbahçe- Trabzonspor maçındaki kararları tartışma yaratmıştı! O hakeme ağır ceza verilecek, hakemliği bitirilecek! - Resim : 2

ERTUĞRUL DOĞAN TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, maçın ardından yaptığı açıklamada Mete Kalkavan için, “İnanılmaz VAR kararları oluyor. Artık bu terbiyesizliğin, ahlaksızlığın bitmesi lazım. VAR'da oturan arkadaş bundan sonra Türkiye'de hakemlik yapabilecek mi?” dedi.