FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ: Fenerbahçe bir taşla iki kuş vuracak! Trabzonspor'un hedefindeki yıldız için ilk adım atıldı!

Transferin son günlerinde atağa kalkan Fenerbahçe, Norveç ekibi Bodo/Glimt'te oynayan 22 yaşındaki Hugo Vetlesen ile ilgileniyor. Sarı lacivertli idarecilerin Trabzonspor'un da gündeminde olan futbolcunun mali şartlarını araştırdığı, kulübünün ise oyuncu için 5 milyon euro bonservis bedeli belirlediği kaydedildi.

FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ: Fenerbahçe bir taşla iki kuş vuracak! Trabzonspor'un hedefindeki yıldız için ilk adım atıldı!

Transfer döneminde Samet Akaydın, Emre Demir, Bruma, Jayden Oosterwolde'yi kadrosuna katan Fenerbahçe'de hareketlilik sürüyor. 8 numara transferinde beklediği hamleleri yapamayan Fenerbahçe, yabancı kısıtlaması nedeniyle 23 yaş altı futbolculara yöneldi.

MENAJERLİK ŞİRKETİYLE TEMAS KURULDU

Sarı lacivertlilerin, Trabzonspor'un da istediği Norveç ekibi Bodo/Glimt’te forma giyen 22 yaşındaki futbolcu merkez orta saha oyuncusu Hugo Vetlesen'e kancayı taktı. Sarı lacivertli kurmaylar, futbolcunun menajerlik şirketiyle temas kurarak oyuncuyla ilgilendiklerini belirtti. Ayrıca, futbolcunun mali şartları da soruldu. 

FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ: Fenerbahçe bir taşla iki kuş vuracak! Trabzonspor'un hedefindeki yıldız için ilk adım atıldı! - Resim : 1

PERFORMANSIYLA GÖZ DOLDURDU

Bodo Glimt formasıyla geçen sezon 51 maça çıkan ve 19 gol, 18 asitlik performans sergileyen futbolcu, tüm dikkatleri üzerine çekmişti. 22 yaşındaki yıldızın değeri Transfermarkt'a göre 4.5 milyon Euro olarak gösteriliyor.