FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ: Fenerbahçe, Brezilyalı yıldıza kancayı taktı! "Her Brezilyalı gibi Türkiye'ye gelmek istiyor"

Fenerbahçe'nin ilgilendiği Tottenham Hotspur'un Brezilyalı futbolcusu Lucas Moura'nın istediği ücret belli oldu. Yıldız futbolcunun 5 milyon Euro ücret ve imza parası istediği, şartlarının kabul edilmesi durumunda Fenerbahçe'ye gelebileceği belirtildi.

FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ: Fenerbahçe, Brezilyalı yıldıza kancayı taktı! "Her Brezilyalı gibi Türkiye'ye gelmek istiyor"

Devre arası transfer döneminin 5 Mart'a kadar uzatılması sonrası Fenerbahçe'de hareketlilik yeniden başladı. Sarı lacivertlilerin gündemine İngiliz ekibi Tottenham Hotspur'da forma giyen Lucas Moura geldi. Takımdan ayrılacağı açıklanan futbolcu için Fenerbahçe'nin ilgisi olduğu ifade edilirken Moura'nın istediği ücret belli oldu.

İSTEDİĞİ ÜCRET YÜKSEK

Sports Digitale’den Yağız Sabuncuoğlu, Fenerbahçe'nin yıldız futbolcuya olan ilgisini doğrulayarak 30 yaşındaki kanat oyuncusunun 5 milyon Euro ücret ve imza parası talep ettiğini söyledi. Sabuncuoğlu, "Bu şartları sağlarsanız Lucas Moura'yı alırsınız. Türkiye'ye soğuk değil, her Brezilyalı gibi Türkiye'ye gelmek istiyor" dedi. 

Sabuncuoğlu, Fenerbahçe'nin futbolcuya resmi teklif yapmadığını, futbolcunun durumunu araştırdığını kaydetti.

LUCAS MOURA'NIN KARİYERİ 

Tottenham Hotspur'da bu sezon 13 maça çıkan Brezilyalı futbolcu, 1 gol attı. Moura kariyerinde çıktığı 538 maçta 109 gol attı, 96 asist yaptı. 

Tecrübeli futbolcu, sağ kanat, sol kanat ve forvet arkası mevkilerinde oynayabilirken şimdiye kadar São Paulo, PSG ve Tottenham takımlarının formasını terletti.