FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ: Fenerbahçe taraftarının hayali suya düştü! Transfer sihirbazı umutları paramparça etti

Fenerbahçe'nin İspanyol futbolcu Thiago Alcantara ile görüştüğü öne sürüldü. Ünlü gazeteci Fabrizio Romano ise sarı lacivertliler ile Thiago arasında bir görüşme olmadığını ifade etti.

FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ: Fenerbahçe taraftarının hayali suya düştü! Transfer sihirbazı umutları paramparça etti

Transfer döneminin bitmesine sayılı saatler kala Fenerbahçe için çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Sarı lacivertlilerin İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool forması giyen Thiago Alcantara ile görüştüğü öne sürüldü.

TARAFTAR HEYECANLANMIŞTI

Sarı kanaryanın bu transfer için 7-8 milyon Euro civarında bir ücreti gözden çıkardığı belirtilmişti. Söz konusu iddialar sarı lacivertli taraftarları heyecanlandırırken hevesler kursakta kaldı. 

 FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ: Fenerbahçe taraftarının hayali suya düştü! Transfer sihirbazı umutları paramparça etti - Resim : 1

İDDİALARI YALANLADI

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano, sarı lacivertli kulüp ile Thiago Alcantara arasında temas olmadığını belirtti. Romano, "Thiago Alcantara, sadece Liverpool projesine odaklanmış durumda" dedi. 

Bu sezon 9 maçı sakatlıklar nedeniyle kaçıran 31 yaşındaki İspanyol orta saha oyuncusu, 24 maçta forma giydi, 1 asist yaptı.