FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ: Fenerbahçe'de taşlar yerinden oynayacak! 6 ismin bileti kesildi!

Fenerbahçe'nin yükselen performansları ile dikkat çeken isimleri Atilla Szalai, Osayi Samuel, Ferdi Kadıoğlu, Crespo, Diego Rossi ve Enner Valencia için birçok takım transfer teklifinde bulundu. Başkan Ali Koç, "Şampiyonluk yaşayacağız, ayrılmak yok" mesajı vererek bu teklifleri reddetti. Ancak sezon sonunda bu futbolcuların takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ: Fenerbahçe'de taşlar yerinden oynayacak! 6 ismin bileti kesildi!

Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus'un takımın başına gelmesiyle birçok futbolcunun performansı yükseldi. Özellikle Enner Valencia kariyerinin en golcü sezonunu yaşarken Ferdi Kadıoğlu ve Diego Rossi gibi isimlerde de futbollarının üzerine koydu, performanslarını ileri bir noktaya taşıdı.

ALİ KOÇ, İZİN VERMEDİ

Avrupa takımları da sarı lacivertli takımın yıldızlarını transfer etmek için, kulübün kapısını çaldı. Şampiyonluk şansı devam ettiği için Başkan Ali Koç, gelen teklifleri geri çevirdi. Başkan Koç takıma, "Şampiyonluk yaşayacağız, ayrılmak yok" mesajını verdi. Fenerbahçe'de transfer teklifi gelen futbolcular da belli oldu.

TEKLİF GELEN İSİMLER BELLİ OLDU

Fanatik'in haberine göre Jesus'un aslarından olan Macar stoper Atilla Szalai için Rus ekibi Zenit 15 milyon Euro teklifte bulundu.

FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ: Fenerbahçe'de taşlar yerinden oynayacak! 6 ismin bileti kesildi! - Resim : 1

Jesus'un zaman zaman ilk 11'de şans verdiği Osayi Samuel ise İngiltere hasreti çekiyor. Nijeryalı kanat oyuncusuna 2 Premier Lig, ekibi talip oldu. 25 yaşındaki futbolcunun Haziran ayında takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ: Fenerbahçe'de taşlar yerinden oynayacak! 6 ismin bileti kesildi! - Resim : 2

Ferdi Kadıoğlu için İtalyan ekibi Napoli'nin ilgisi devam ediyor. Çizme ekibi 23 yaşındaki futbolcu için sezon sonunda hamle yapacak. Fenerbahçe'nin yıldız futbolcuyu, 20 milyon Euro'nun altında bir rakama satmayı düşünmüyor.

FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ: Fenerbahçe'de taşlar yerinden oynayacak! 6 ismin bileti kesildi! - Resim : 3

Sarı lacivertlilerin orta sahadaki dinamosu olan Crespo için İspanyol devi Atletico Madrid, 7 milyon Euro bir teklif yaptı. Sarı lacivertliler, 10 milyon Euro ücret talep ederken İspanyol ekibinin sezon sonunda yeni bir teklifle yönetimin kapısını çalması bekleniyor. 

FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ: Fenerbahçe'de taşlar yerinden oynayacak! 6 ismin bileti kesildi! - Resim : 4

Fenerbahçe'nin bu sezon 9 asistle en çok asist yapan ismi olan Diego Rossi de Avrupa takımlarının radarına girdi. Teknik direktör Jesus, oyuncuyu bırakmak istemedi. Yönetim de gelen tekliflerin miktarını az bulunca transfer rafa kalktı.

FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ: Fenerbahçe'de taşlar yerinden oynayacak! 6 ismin bileti kesildi! - Resim : 5

Sarı lacivertlilerin ileri uçtaki gol umudu olan Enner Valencia, bu sezon tüm kulvarlarda çıktığı 31 maçta 25 gol attı, 4 asist yaptı. Katar ve Brezilya'dan birçok kulübün istediği Ekvadorlu golcünün taliplerine, "Kesin olarak bırakmayacağız" cevabı verildi.

FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ: Fenerbahçe'de taşlar yerinden oynayacak! 6 ismin bileti kesildi! - Resim : 6