FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ: Fenerbahçe'den transfer hamlesi! Kırmızı şeytanların yıldızı için ilk adım atıldı

Dış basında yer alan haberlere göre bazı Türk kulüplerinin, Mason Greenwood için Manchester United'a teklifte bulunduğu, bu kulüpler arasında Fenerbahçe'nin de olduğu belirtildi. Sarı lacivertlilerin bu transfer için Manchester United yönetiminden bilgi aldığı kaydedildi.

FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ: Fenerbahçe'den transfer hamlesi! Kırmızı şeytanların yıldızı için ilk adım atıldı

Deprem felaketi nedeniyle, kış transfer dönemi 5 Mart'a uzatıldı. Türk kulüpleri, transferin son günlerinde hareketli saatler yaşıyor. Kulüpler, özellikle takımından ayrılma durumu olan futbolculara ilgi göstermeye devam ederken çarpıcı gelişme yaşandı.

İngiliz Daily Telegraph gazetesi muhabiri Mike McGrath, Türkiye'den bazı kulüplerin Manchester United forması giyen 21 yaşındaki Mason Greenwood ile ilgilendiğini ifade etti.

McGrath, Türkiye dışında transfer pencereleri açık olan diğer kulüplerin de olası bir kiralama anlaşması için temas kurduğunu belirtti. 

FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ: Fenerbahçe'den transfer hamlesi! Kırmızı şeytanların yıldızı için ilk adım atıldı - Resim : 1

EN İDDİALI TAKIM FENERBAHÇE

Greenwood için girilen transfer yarışında en iddialı olan takım ise Jorge Jesus'un çalıştırdığı Fenerbahçe.

Sarı-lacivertli ekip, İngiliz futbolcu için Manchester United yönetiminden bilgi aldı.

Kırmızı Şeytanlar, İngiliz oyuncunun şu ana kadar iç soruşturması sonuçlanmadığı için herhangi bir anlaşmaya varmadı.

İngiliz futbolcu kariyerinde şimdiye kadar 179 maça çıktı, 79 gol attı, 24 asist yaptı. 

NE OLMUŞTU?

21 yaşındaki oyuncunun tecavüze teşebbüs, saldırı, zorlayıcı ve kontrol edici davranışla ilgili tüm suçlamaları 2 Şubat'ta düştü.

Bu karara rağmen spor markası Nike, henüz oyuncuyla yeniden sözleşme imzalamazken United, oyuncunun 2022-23 sezonunda yer almamasına karar verdi.

Premier Lig kulübü, Greenwood'un geleceği hakkında kararını vermek için kendi iç süreçlerine devam edecek.