Fenerbahçe, transferde gözünü kararttı! Dünya yıldızlarının menajeri Türkiye’ye geliyor!

Ünlü menajerlik firması P&P Spor Management’in sahibi Federico Pastorello, Fenerbahçe ile görüşmek için İstanbul’a gelecek. Pastorello sarı lacivertlilere futbolcular önerecek, transferler için fikir alışverişi yapılacak.

Fenerbahçe, transferde gözünü kararttı! Dünya yıldızlarının menajeri Türkiye’ye geliyor!

Yeni sezonda şampiyon olmak isteyen Fenerbahçe’de transfer çalışmaları başladı. Sarı lacivertliler, kadro kalitesini yükseltecek futbolcular için harekete geçerken bu konuda kritik bir adım daha atılmaya hazırlanılıyor.

TRANSFERLER İÇİN FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNULACAK

Sercan Hamzaoğlu’nun haberine göre, ünlü menajerlik firması P&P Spor Management’in sahibi Federico Pastorello, beraberindeki iki menajerle 29 Mayıs Pazartesi günü İstanbul’a gelecek. Fenerbahçe görüşmek için randevu isteyen Pastorello, toplantıda sarı lacivertlilerle transferler için fikir alışverişinde bulunacak.

Fenerbahçe, transferde gözünü kararttı! Dünya yıldızlarının menajeri Türkiye’ye geliyor! - Resim : 1
Federico Pastorello

 

Fenerbahçe’yle transfer için fikir alışverişinde bulunacak ve oyuncu önerecek. Pastorello, Napoli’nin kalecisi Meret, Everton’dan Gray, Liverpool’da kiralık oynayan Juventuslu Melo, Benfica’dan Joao Mario, Juventus'tan Arthur Melo, Udinese'den Roberto Pereyra gibi isimler başta olmak üzere çok sayıda futbolcunun danışmanlığını yapıyor.

Fenerbahçe, transferde gözünü kararttı! Dünya yıldızlarının menajeri Türkiye’ye geliyor! - Resim : 2

COLLEY’İ BEŞİKTAŞ GETİRMİŞLERDİ

Devre arasında Beşiktaş'a gelen ve gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Omar Colley de bu firmayla çalışan futbolcular arasında yer alıyor. Pastorello, ayrıca siyah-beyazlı kulüple de bir görüşme yapacak.

GENÇ ORTA SAHANIN DA TEMSİLCİSİ

Pastorello, Belçika’da Standard Liege forması giyen Türk asıllı 18 yaşında genç hücumcu orta saha Cihan Çanak’ın da temsilciliğini yapıyor.