Fenerbahçe, Twente maçı listesini UEFA’ya bildirdi! Yeni transferler listeye dahil edildi, o isimler kadrodan çıkarıldı

Fenerbahçe, Avrupa Konferans Ligi Play Off turunda Twente ile oynayacağı maçların aday kadrosunu UEFA’ya bildirdi. Yeni transferler Cengiz Ünder ve Fred listeye dahil edilirken Miguel Crespo, Samet Akaydın, Bartuğ Elmaz'ın yanı sıra sakatlığı bulunan Osayi Samuel ve Emre Mor listede yer almadı.

Fenerbahçe, Twente maçı listesini UEFA’ya bildirdi! Yeni transferler listeye dahil edildi, o isimler kadrodan çıkarıldı

Avrupa Konferans Ligi 2.Turu’nda Zimbru, 3.Tur’da ise Maribor’u eleyen Fenerbahçe, play- off turunda Hollanda ekibi Twente ile eşleşti. Sarı lacivertliler bu maçlarda forma giyecek futbolcuları UEFA’ya bildirdi.

FRED VE CENGİZ LİSTEDE YER ALDI

Buna göre 24 Ağustos Perşembe akşamı saat 20.00’da Hollanda ekibi FC Twente ile Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak olan maçta listeye dahil edilen Cengiz Ünder ve Fred oynayabilecek.

Fenerbahçe, Twente maçı listesini UEFA’ya bildirdi! Yeni transferler listeye dahil edildi, o isimler kadrodan çıkarıldı - Resim : 1

LİSTEDE YER ALMAYAN İSİMLER

Miguel Crespo, Samet Akaydın, Serdar Dursun, Bartuğ Elmaz'ın yanı sıra sakatlığı bulunan Osayi Samuel ve Emre Mor listede yer almadı.

Öte yandan sarı lacivertliler maçtan 24 saat öncesine kadar 2 oyuncuyu değiştirebilir.

Fenerbahçe’nin UEFA’ya bildirdiği listede yer alan isimler şunlar:

Altay Bayındır, İrfan Can Eğribayat, Furkan Onur, Serdar Aziz, Luan Peres, Alexander Djiku, Becao, Ferdi Kadıoğlu, Mert Müldür, Osterwolde, Mert Hakan Yandaş, İsmail Yüksek, Fred Santos, Sebastian Szymanski, Miha Zajc, Joshua King, Cengiz Ünder, İrfan Can Kahveci, Ryan Kent, Dusan Tadic, Edin Dzeko, Michy Batshuayi, Umut Nayir.

Fenerbahçe, Twente maçı listesini UEFA’ya bildirdi! Yeni transferler listeye dahil edildi, o isimler kadrodan çıkarıldı - Resim : 2