Fenerbahçe-Twente rövanş maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe-Twente maçı hangi kanalda yayınlanacak? Şifreli mi, şifresiz mi?

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi play-off turu rövanş maçında Hollanda ekibi Twente ile karşı karşıya gelecek. Sarı lacivertli takımın turu geçmesi durumunda gruplara kalacağı maç hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler araştırma yapıyor. Peki Fenerbahçe-Twente rövanş maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe-Twente maçı hangi kanalda yayınlanacak? Şifreli mi, şifresiz mi?

Fenerbahçe-Twente rövanş maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe-Twente maçı hangi kanalda yayınlanacak? Şifreli mi, şifresiz mi?

UEFA Konferans Ligi’nde mücadele eden Fenerbahçe, play-off turu ilk maçında Hollanda ekibi Twente’yi konuk etmişti. Sarı lacivertli takım ilk maçı Oosterwolde, Sebastian Szymansk, İrfan Can Kahveci’nin (2) ve Tadic’in (P) attığı gollerle 5-1 yenmişti. Sarı-lacivertli takım bu maçın rövanşında rakibine konuk olacak.

Maç hakkında bilgi sahibi olmak isteyen sporseverler internet arama motorlarında Fenerbahçe-Twente rövanş maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe-Twente maçı hangi kanalda yayınlanacak? Şifreli mi, şifresiz mi? sorularının yanıtlarını araştırıyor.

Fenerbahçe-Twente rövanş maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe-Twente maçı hangi kanalda yayınlanacak? Şifreli mi, şifresiz mi? - Resim : 1

FENERBAHÇE-TWENTE RÖVANŞ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Fenerbahçe ile Twente arasındaki UEFA Konferans Ligi play-off turu rövanş maçı 31 Ağustos Perşembe günü (bugün) FC Twente Stadyumu’nda oynanacak.

TSİ ile 20.00’da başlayacak maçı İtalyan hakem Fabio Maresca yönetecek. Maresca’nın yardımcılıklarını ise Davide Imperiale ve Giuseppe Perrotti yapacak. VAR’da Gianluca Aureliano ve AVAR’da ise Antonio Di Martino görev alacak.

Fenerbahçe-Twente rövanş maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe-Twente maçı hangi kanalda yayınlanacak? Şifreli mi, şifresiz mi? - Resim : 2

FENERBAHÇE-TWENTE MAÇI HANGİ KANALDA YAYINLANACAK? ŞİFRELİ Mİ, ŞİFRESİZ Mİ?

Fenerbahçe-Twente maçı S Sport Plus’tan canlı olarak yayınlanacak. Mücadele şifreli olarak ekrana gelecek. Maçı izlemek isteyenlerin S Sport Plus üyesi olması gerekiyor.