Fenerbahçe usta ayaklarıyla sonuca gitti

Sevgili okurlar, Fenerbahçe UEFA Konferans Ligi H Grubu 3.maçında Ludogorets’i 3-1 yenerek bu sezon çıktığı 18’inci maçından da galibiyetle ayrıldı. Sarı-lacivertliler belki de ilk kez zorlandığı bir maçı usta ayakları ile kazandı.

Özellikle bu sezon ilk 11’de forma şansı bulamadığı için mutsuz olduğu söylenen Michy Batshuayi, girdiği tek pozisyonda golü atarak Fenerbahçe’yi maçta öne geçirdi. Fenerbahçe, ikinci yarıda oyun üstünlüğünü rakibine kaptırdığı anlarda Zajc’ın ayağında bulduğu golle farkı 2’ye çıkardı.

İRFAN CAN KALESİNDE DEVLEŞTİ

Ancak bir duran toptan Becao’nun kendi kalesine attığı gol müsabakayı bambaşka bir duruma getirdi. Rakip cesaretlenerek önemli pozisyonlara girse de kaleci İrfan Can Eğribayat kalesinde devleşip rakibin ataklarını savuşturdu. Maçı 8 kurtarış yaparak tamamlayan İrfan’ın kendisini hazır tutarak maça bu kadar etki etmesi çok önemliydi.

İSMAİL KARTAL, ZAJC’I KAZANDI

Oyuna giren İrfan Can Kahveci ve Szymanski’nin kontra ataktaki ustalığıyla Zajc’ın ayağından gelen gol, maça son noktayı koydu. Çok top ezen Zajc’ı oyundan tutarak ona inanan teknik direktör İsmail Kartal’ı da tebrik ediyorum, belki de futbolcusunu ilerleyen süreç için kazanmış olacak.

 Ayrıca son golde İrfan Can’a ayrı bir parantez açmak gerek öyle bir pas attı ki oyun görüşüyle ilk 11’de neden olduğunu bir kez daha gösterdi. Fenerbahçe’yi galibiyetten ötürü kutluyorum, ülke puanımızın artması her anlamda rahatlattı.