Özer Hurmacı'dan şiddet gören Mihriban Hurmacı: Koridorda kan izleri var

Bir dönem Fenerbahçe ve Trabzonspor'da da top koşturan Özer Hurmacı'nın eşi Mihriban Hurmacı, aralarında yaşanan tartışma sonrası futbolcunun kendisini darp ettiğini sosyal medya hesabından paylaştı. Hurmacı, canlı yayında ise evinin koridorlarında hala kanların olduğunu söyledi.

Yüzünün ve ellerinin fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşan Mihriban Hurmacı, "Sen bir canavarsın Özer Hurmacı!" ifadesini kullandı. Saatler sonra ise canlı yayında çok çarpıcı açıklamalarda bulundu! 

Özer Hurmacı'dan şiddet gören Mihriban Hurmacı: Koridorda kan izleri var - Resim : 1

Özer Hurmacı'dan şiddet gören Mihriban Hurmacı: Koridorda kan izleri var - Resim : 2

Canlı yayın açtı

"Ben kendimi suçlamıyorum. Aldatılmaya göz yummayacaksın. Eğer aldatılıyorsam neden susayım" diyen Mihriban Hurmacı, "Erkek aldatır gibi düşünce olmaz. Benim göz yummam demek, çocuklarımın da göz yumması demek.

Bu bir travma ve ben dün geceden, sabah 9'a kadar dışardaydım. Boşanacağım elbette bu durumu kabullenmeyeceğim. Kendimi savunmaya çalışıyorum. Bu durum normalleşmesin. Kadına şiddet nedir.

"Koridorda kan izleri var"

Kızlarım beni öyle gördü kanlar içinde. Koridorda kanların izleri var hala.

Elim mor ve hala şiş kırık yok neyse ki.

Evliliğimiz boyunca zor şartlar altında kaldım.

Şiddete maruz kalan biri olarak diğer kadınları da düşünüyorum ve üzülüyorum. Unutulmasın diye kayıt alıyorum. Kimse bunu haketmiyor.

Davayı pazartesi günü açacağım, hukuki süreci başlatacağım ve boşanacağım.

Kadınlara çok üzülüyorum, ben bir anneyim. İki tane kızım var. Kadınlara, kadınlarımıza, çocuklarımıza sahip çıkalım" ifadelerini kullanarak kendisine gelen destek mesajlarına teşekkür etti ve kadına şiddetin son bulmasını istedi.