Fenerbahçe ve Beşiktaş’ı çalıştırmıştı! Akciğer kanserine yakalanan ünlü teknik adam sağlık durumunu anlattı! Son hali yürek burktu

Akciğer kanserine yakalanan ünlü Teknik Direktör Christoph Daum, sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Daum, “Kanseri yenmeyi düşünmek ve 'artık bitti' demek hüsnü kuruntu olur. Ancak şu an için şunu söyleyebilirim: Kanseri kontrol altına aldık ve onunla birlikte yaşlanabilirim” dedi.

Fenerbahçe ve Beşiktaş’ı çalıştırmıştı! Akciğer kanserine yakalanan ünlü teknik adam sağlık durumunu anlattı! Son hali yürek burktu

Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın eski teknik direktörü Christoph Daum, akciğer kanserine yakalandıktan sonra sağlık durumu hakkında Alman basınına konuştu.

Bir süredir kanser tedavisi gören Christoph Daum, sağlık durumuna ilişkin yeni açıklamalarda bulundu. Alman basınına konuşan Daum, tedavisinin iyi gittiğini ancak kanserin tamamen yenilecek bir şey olduğuna inanmadığını söyledi.

“KANSERİ KONTROL ALTINA ALDIK”

Hürriyet’in Alman basınından derlediği habere göre Daum, "Kanseri yenmeyi düşünmek ve 'artık bitti' demek hüsnükuruntu olur. Ancak şu an için şunu söyleyebilirim: Kanseri kontrol altına aldık ve onunla birlikte yaşlanabilirim. Bunun için de daha fazla kemoterapi gerekli" dedi.

KONTROL TAVSİYESİ

Kanserin rutin kontroller esnasında teşhis edildiğini bilgisini veren Daum, “Bu nedenle 50 yaşın üzerindeki herkese düzenli olarak kontrole gitmelerini tavsiye ediyorum” diye konuştu.

Fenerbahçe ve Beşiktaş’ı çalıştırmıştı! Akciğer kanserine yakalanan ünlü teknik adam sağlık durumunu anlattı! Son hali yürek burktu - Resim : 1

“SİGARA HASTALIĞIMA ETKİDE BULUNDU”

Sigara kullanımı hakkında bilgi veren Daum şunları söyledi:

"Günde yarım ile bir paket arasında sigara içiyordum. Bu durum kesinlikle hastalığıma etkide bulundu. Bırakmak tamamen bir irade meselesi." şeklinde konuştu.

"Tüm hayatım yenilgiden sonra ayağa kalkmak ve bir sonraki maçı kazanmak üzerine kurulu” diyen Alman futbol adamı, “Hayatımın büyük bir bölümünde mücadele etmiş olan şimdi bir avantaja dönüştü. Vücudumda her zaman savaşmam gereken davetsiz bir misafir var. Onunla yüzleşeceğim ve onu uzaklaştıracağım ya da en azından kontrol altına alacağım ki birlikte iyi yaşayabilelim” ifadelerini kullandı.  

İşte ünlü futbol adamının son hali..

Fenerbahçe ve Beşiktaş’ı çalıştırmıştı! Akciğer kanserine yakalanan ünlü teknik adam sağlık durumunu anlattı! Son hali yürek burktu - Resim : 2