Fenerbahçe ve Galatasaray aynı futbolcu için savaşıyor! İşte o yıldız isim...

Türkiye'nin önde gelen iki ezeli ekibi Fenerbahçe ve Galatasaray aynı futbolcu için savaşıyor. İki takımın da kadrosuna katmak istediği yıldız isme tv100.com ulaştı. Detaylar özel haberimizde...

Fenerbahçe ve Galatasaray aynı futbolcu için savaşıyor! İşte o yıldız isim...

Sezona ünlü teknik direktör Jorge Jesus ile birlikte iddialı bir şekilde girecek olan Fenerbahçe, transfer çalışmalarını sürdürüyor. 

Bu doğrultuda dün akşam Brezilyalı Lincoln Henrique'yi İstanbul'a getiren Fenerbahçe, transferde hız kesmiyor.

Jesus faktörü

Fenerbahçe, bu sezon Portekiz Ligi takımlarından Braga'da kiralık olarak forma giyen 23 yaşındaki stoper Diogo Leite ile ilgileniyor.

Fenerbahçe ve Galatasaray aynı futbolcu için savaşıyor! İşte o yıldız isim... - Resim : 1Bonservisi Porto'da bulunan Leite'nin yaz transfer döneminde takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Leite, Jorge Jesus sebebiyle Fenerbahçe'de forma giymeye oldukça istekli. Jesus'un da oyuncuyu Portekiz'den tanıdığı ve bu transfere sıcak baktığı öğrenildi.

İşte oyuncunun maliyeti

Porto, Diogo Leite için 7 milyon euro bonservis bedeli talep etti. Bu teklife sıcak bakmayan Fenerbahçe kiralama formülünü devreye soktu.

Fenerbahçe, Porto kulübüne herhangi bir kiralama bedeli ödemeyecek.

Oyuncunun yıllık maliyeti ise 750 bin euro.

Bu sezon Braga'da 34 maçta forma giyen Leite'nin Porto ile olan sözleşmesi 2024 yılında sona erecek.

Galatasaray da talip

Stoper mevkiinde sıkıntı yaşayan Galatasaray'ın Diogo Leite'yi kiralamak istediği gelen bilgiler arasında ancak iki takım arasında henüz resmi bir görüşme gerçekleşmedi.