Fenerbahçe ve Trabzonspor'u Elif'in yaşama azmi birleştirdi! İki büyük kulübe tebrik yağıyor

Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem sonrasında 10 kentte büyük yıkım yaşandı. Tüm Türkiye'nin kalbi şu an deprem bölgesinde bulunan depremzedeler ve kurtarılmaya devam edilen enkaz altındaki vatandaşlar için atıyor. Arama kurtarma ekipleri ve gönüllüler var gücüyle çalışırken, Trabzon'un Çoruk köyü muhtarı Coşkun Ayyıldız'ın, enkaz altında kalan 9 yaşındaki Elif ile arasında geçen diyalog görenleri duygulandırdı.

Fenerbahçe ve Trabzonspor'u Elif'in yaşama azmi birleştirdi! İki büyük kulübe tebrik yağıyor

Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem sonrasında yıkıma uğrayan 10 kentte arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Bölgeye akın eden profesyonel ekipler ve gönüllüler enkaz altında kalan vatandaşları çıkarmak için gece gündüz canla başka çalışıyor. Gönüllü olarak bölgeye gelen Trabzon'un Çoruk köyü muhtarı Coşkun Ayyıldız'ın, enkaz altında kalan 9 yaşındaki Elif ile diyaloğu duygu dolu anlar yaşattı.

Fenerbahçe ve Trabzonspor'u Elif'in yaşama azmi birleştirdi! İki büyük kulübe tebrik yağıyor - Resim : 1

"BEN DE BUGÜN FENERBAHÇELİYİM"

Enkaz altında kalan Elif'e ulaşan muhtar, onunla sohbet etmeye başladı. Muhtar, ""Elif, benim de kızım 8 yaşında." dedi ardından da minik Elif'e hangi takımlı olduğunu sordu. Minik Elif'in "Fenerbahçeliyim" cevabı üzerine Trabzonlu muhtarın, "Ben de bugün Fenerbahçeliyim" dediği anlar izleyenleri duygulandırdı. 

Fenerbahçe ve Trabzonspor'u Elif'in yaşama azmi birleştirdi! İki büyük kulübe tebrik yağıyor - Resim : 2 

"HEP BİRLİKTE MAÇ İZLEYECEĞİZ"

Duygu dolu videoyu resmi sosyal medya hesabından paylaşan Trabzonspor, "Elif" videoya notunu düştü. Fenerbahçe Spor Kulübü resmi sosyal medya hesabından Trabzonspor'un paylaştığı tweet alıntılanarak "Sarı kanaryamız, Elifimiz. 85 milyon biriz! Seninle, seni kurtaran kahraman muhtarımız ve ekibiyle birlikte Şükrü Saracoğlu'nda maç izleyeceğiz." notuyla paylaştı.

Fenerbahçe ve Trabzonspor'u Elif'in yaşama azmi birleştirdi! İki büyük kulübe tebrik yağıyor - Resim : 3

ÇOK GÜZEL BİR DAYANIŞMA ÖRNEĞİ

Uzun yıllardır aralarında soğuk rüzgarlar estiği bilinen iki büyük kulüp arasındaki bu sıcak teması gören sosyal medya kullanıcıları "Çok güzel bir dayanışma örneği görüyoruz. Hep birlikte bu zorlukları bu duruşla aşacağız." yorumunda bulundu. 

Fenerbahçe ve Trabzonspor'u Elif'in yaşama azmi birleştirdi! İki büyük kulübe tebrik yağıyor - Resim : 4