Fenerbahçe yöneticisi Ahmet Ketenci'den açıklama: “Bizi yemeye çalışıyorlar ama biz onlara büyük geliriz, bizi yiyemezler”

Fenerbahçe yöneticisi Ahmet Ketenci, Galatasaray ile oynanacak olan Süper Kupa maçının tarihinin ertelenmemesi hakkında konuştu. Ketenci, TFF’nin tutumunu eleştirerek, “TFF’yle ‘siz ülke futbolu için ve bizim için bir şey yapacak mısınız?’ diye görüşmelerimiz oldu. Bir şey yapmayacaklarını hissettik ve beklentiye girmedik. Neyse bizim açımızdan durum net ‘Hazırladıkları bir kurtlar sofrası var. Bizi yemeye çalışıyorlar ama kusura bakmasınlar, biz onlara büyük geliriz, bizi yiyemezler” dedi.

Fenerbahçe yöneticisi Ahmet Ketenci'den açıklama: “Bizi yemeye çalışıyorlar ama biz onlara büyük geliriz, bizi yiyemezler”

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), geçen sezonunun Süper Lig şampiyonu ile Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa maçının 7 Nisan Pazar günü saat 21.30'da Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda oynanacağını açıkladı.

"BARİ LAFINIZI YEMESEYDİNİZ"

TFF'nin maçı ertelememesi hakkında Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Ketenci açıklamada bulundu. Sercan Hamzaoğlu'nu konuşan Ahmet Ketenci, "Galatasaraylı bir yöneticiyle görüştüm. Başkanları ile görüşüp bana geri döndü. TFF’den yazılı bir şey geldiğinde pazartesi günü toplantılarında değerlendireceklerini söylediler. Bir basın toplantısında 'Süper kupa için karar mekanizması TFF dir’ diyen de sonrasında maç 7 Nisan’da diyen de, yazı gelsin pazartesi toplantıda değerlendiririz diyen de aynı kişidir. Bari pazartesi toplantınızı yapıp öyle cevap verip lafınızı yemeseydiniz" dedi.

Fenerbahçe yöneticisi Ahmet Ketenci'den açıklama: “Bizi yemeye çalışıyorlar ama biz onlara büyük geliriz, bizi yiyemezler” - Resim : 1

"TFF'NİN BİR ŞEY YAPMAYACAĞINI HİSSETTİK VE BEKLENTİYE GİRMEDİK"

Ketenci, "Yunanistan Futbol Federasyonunun ülke futbolu için ve takımlarının başarısı için aldığı kararları gördük. TFF’yle ‘siz ülke futbolu için ve bizim için bir şey yapacak mısınız?’ diye görüşmelerimiz oldu. Bir şey yapmayacaklarını hissettik ve beklentiye girmedik" ifadelerini kullandı.

"HAZIRLADIKLARI BİR KURTLAR SOFRASI VAR"

Ketenci şunları kaydetti:

"Neyse bizim açımızdan durum net ‘Hazırladıkları bir kurtlar sofrası var. Bizi yemeye çalışıyorlar ama kusura bakmasınlar, biz onlara büyük geliriz, bizi yiyemezler."