Sarı-lacivertliler, Kerem Aktürkoğlu, Dorgeles Nene, Ederson, Archie Brown, Marco Asensio, Milan Škriniar, Edson Álvarez, Nélson Semedo, Tarık Çetin, Abdou Aziz Fall ve Jhon Durán’ı transfer etti.
Bunun yanında Yusuf Akçiçek, Diego Carlos, Bright Osayi-Samuel, Lincoln, Dušan Tadić, Edin Džeko, Miha Zajc, Furkan Akyüz, Sofyan Amrabat, Dominik Livakovic, Omar Fayed, Emir Ortakaya, Yiğit Fidan, Ertuğrul Çetin, Burak Kapacak, Arda Akgün ve Serdar Aziz takımdan giden isimler oldu.
İSMAİL YÜKSEK'İN GELECEĞİ BELLİ OLDU
Fenerbahçe’de transfer döneminde adı Avrupa ve Türkiye’den Beşiktaş ile anılan İsmail Yüksek’in takımdaki geleceği belli oldu.
İSMAİL YÜKSEK TAKIMDA KALACAK
Sercan Hamzaoğlu’nun haberine göre Fenerbahçe yönetimi İsmail Yüksek’i takımda tutma kararı aldı. Sarı-lacivertliler, İsmail Yüksek’i bu sezon takımda tutacak.
"FENERBAHÇE YÖNETİMİ İSMAİL YÜKSEK'İ SATMAMA KARARI ALDI"
Son durumu aktaran Hamzaoğlu, “İsmail Yüksek’in bir yere gitme durumu söz konusu değil. Yurt dışından da ilgi oldu ama Fenerbahçe yönetimi İsmail Yüksek’i satmama kararı aldı” dedi.
FENERBAHÇE BONSERVİS BEDELİNİ BELİRLEDİ
Fenerbahçe’nin bonservis bedelini 20 milyon euro olarak belirlediği İsmail Yüksek, sarı-lacivertli takımda oynadığı 114 maçta 2 gol atarken 9 da asist yaptı. İsmail’in Fenerbahçe ile 2028 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.