Fenerbahçe'de 2,5 ay hakkında skandal kulis! Bonucci ve Krunic detayı taraftarı çılgına çevirecek! İsmail Kartal'ı yerden yere vuracaklar

Fenerbahçe hakkında ortaya skandal bir kulis bilgisi atıldı. İddiaya göre sezon başında yaptığı transferle adından söz ettiren Mario Branco, 2.5 aydır pasifize edildi. Bonucci ve Krunic'i istemediği ancak İsmail Kartal'ın ısrarcı olduğu iddia ediliyor. Takım bu hale gelmesinden haberi olan taraflar İsmail Kartal'ı sosyal medyada yine yerden yere vuracak.

Fenerbahçe'de 2,5 ay hakkında skandal kulis! Bonucci ve Krunic detayı taraftarı çılgına çevirecek! İsmail Kartal'ı yerden yere vuracaklar

Fenerbahçe, uzun süre hafızalardan silinmeyecek tarihi bir yenilgi daha aldı. Ankaragücü karşısında adeta sahada yokları oynayan sarı lacivertli takımda ayaklar gitmedi. Ayrıca kadro planlaması da büyük eleştiri aldı. 

Her geçen gün şampiyonluk görüntüsünden uzaklaşan Fenerbahçe'de ortaya atılan son iddia ise bir hayli yankı uyandırdı. 

Kulislerde dolaşan bilgiye göre Mario Branco, 2.5 aydır pasifize edildi. Bonucci ve Krunic'i istemedi. Hocaya farklı öneriler sundu kabul ettiremedi. Duran Top ve Taç antrenörü buldu getirdi, İsmail Kartal, "ekibime yabancı sokmam" diyerek reddetti. 

BAŞ SORUMLU İSMAİL KARTAL GÖRÜLÜYOR

Sezona çok iyi başlayan takımın bu hale gelmesinde baş sorumlu olarak İsmail Kartal görülüyor. Art arda yanlış kadro seçimi yapan Kartal'ın transferler konusunda da sınıfta kaldığı değerlendiriliyor.